Wpis z mikrobloga

Z góry przepraszam za spam,

Mireczki, w końcem roku kończy się promocja na #ebates. Jeśli jeszcze z tego nie skorzystaliście, to za pierwsze zamówienie za minimum 25$ dostaniecie cashback + bonus 10$. Chyba nie trzeba rejestrować się z żadnego refa, żeby dostać taki bonus. Jednak jeśli skorzystacie z mojego refa, to po naliczeniu cashbacku jeszcze w tym roku, dorzucę od siebie 7$ na paypal (podzielę się z wami własnym bonusem). W sumie zamówienie o wartości 25$ będzie was kosztować 7-8$. Wypłata cashbacku z ebates zaplanowana jest na połowę lutego.
Mogę podzielić się 2 refami. Sugeruję również zrobienie zakupów na #gearbest, ponieważ dość szybko naliczają cashback. Można również skorzystać z #banggood i #aliexpress, ale tam naliczenie cashbacku trwa trochę dłużej. Po więcej informacji zapraszam na PW, kto pierwszy ten lepszy ( ͜͡ʖ ͡€)
  • 14
@Jordandc: Promocja za polecenia kończy się z końcem roku, bonus 10$ nie, ale do tego nie trzeba żadnego refa. W każdym razie takiej opcji, że ktoś dzieli się swoim bonusem raczej nie będzie, bo będzie to nieopłacalne.
@Jordandc: Ja kasę za polecenie dostanę w lutym, ale po naliczeniu cashbacku przelewam własne środku na paypala osoby, która skorzystała. Gdzieś mi się przewinęła data w serwisie, że promocja za polecenia trwa od stycznia 2016 do końca grudnia 2016.
@zieloczek100: Obecnie nie mam już wolnego refa, ale odezwę się jak coś się zmieni. Z tego co pamiętam to trzeba podać dane adresowe i dać na coś zgodę paypalowi (zabij mnie, ale nie przypomnę sobie) - są to zapewne wymagania dla osob z USA, i dla tamtejszego urzędu skarbowego. Wypłaty są na 100%, możesz przejrzeć #ebates.