Aktywne Wpisy
asdfiksowy +18
Kupiłem autko 2tyg temu, gość poinformował że samochód ma jeszcze ważne ubezpieczenie przez półtora roku. W internecie będziemy mogli sobie sprawdzić (nie miał papieru powiedzial ze teraz "internetowo") itd. Co się okazało, samochód od pół roku nie ma ważnego ubezpieczenia (nie znam dokładnej daty, ale wiem ile jest do zapłaty i na podstawie tego mniej wiecej wiem do kiedy było ubezpieczenie). Teraz pytanie moje brzmi jak to wygląda prawnie w przypadku wykupienia
sossaa +1027
Podobnie jak w zeszłym roku wpłacam 0,01 groszy na wośp za każdego plusa pod tym postem. Zapraszam do plusowania, każdy plus się liczy. Nic cię to nie kosztuje a pomagasz. Czas do jutra so 20:00.
#wosp
#wosp
Mireczki, w końcem roku kończy się promocja na #ebates. Jeśli jeszcze z tego nie skorzystaliście, to za pierwsze zamówienie za minimum 25$ dostaniecie cashback + bonus 10$. Chyba nie trzeba rejestrować się z żadnego refa, żeby dostać taki bonus. Jednak jeśli skorzystacie z mojego refa, to po naliczeniu cashbacku jeszcze w tym roku, dorzucę od siebie 7$ na paypal (podzielę się z wami własnym bonusem). W sumie zamówienie o wartości 25$ będzie was kosztować 7-8$. Wypłata cashbacku z ebates zaplanowana jest na połowę lutego.
Mogę podzielić się 2 refami. Sugeruję również zrobienie zakupów na #gearbest, ponieważ dość szybko naliczają cashback. Można również skorzystać z #banggood i #aliexpress, ale tam naliczenie cashbacku trwa trochę dłużej. Po więcej informacji zapraszam na PW, kto pierwszy ten lepszy ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora