Wpis z mikrobloga

Joomla 1.7?? no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz? używasz starej, zdezaktualizowanej wersji Joomla? masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka? nie aktualizujesz CMS'a? ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz, możesz sobie nie aktualizować tym co na to zasłużyli sobie ale nie naszemy prezesowi wielkiej osobie ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest praca .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej super osoby jak prezes Wojtek .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie wersje Joomla w internecie? wez pomyśl sobie ile prezes zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle prezesa naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to nasz prezes jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to praca i zarobek ,widac że nie pracujesz i nie chodzisz do roboty,widac nie szanujesz niczego to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie, brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po podręcznik dla developerów i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz na kurs webdevelopingu bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz zabezpieczyć witryny to chociaż siedz cicho i nie tykaj się administracji

#gownowpis