Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +568
Drogie dzieci, nie bajtujcie na wykopie bo was zmiecie z planszy xD Dzwoniono właśnie do mnie z Komendy rejonowej Warszawa Ochota celem stawienia się na komendzie i złożenia wyjaśnień w sprawie mojego małego bajta xD mam być o 16. Wgl jakim cudem ustalono moją tozżsamosc w ciągu 2h? @a__s wy te dane użytkowników rozdajecie na priv czy co? Dajcie plusa a zawolam co mi powiedzą i co ja powiem im. #wykop #
Kasahara +177
Powoli zaczynam być zmęczony jakimś losowymi zdarzeniami, na które nie mam wpływu, jakieś fatum. Tym razem genetyka po dziadku do tłuszczaków. Miałem jednego miedzy bicepsem a tricepsem, w piatek się w niego uderzyłem. Zaczął puchnąć - stan zapalny, krwiak - szpital zabieg - cała łapa #!$%@? i miesiąc+ będzie się goić jak się zagoi to wycięcie tego tłuszczaka (ogromny z 8-9 cm). I znowu w #!$%@?ę 2-3 miesiące albo więcej. A już
Dzisiaj kupiłem w promocji 12l oleju rzepakowego za 43zł i zrobiłem komputer w oleju, który działa cicho, nie kurzy się, oraz dobrze się chłodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Już niedługo będzie tam 12 rdzeni w c2d (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
@Baero: Data była na 2008r, widocznie to jest we flashu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dla testu bez chłodzenia było to włączone, teraz planuję kupić agregat ze zamrażarki, bo starzy patrzą się na mnie jakbym reaktor atomowy trzymał pod biurkiem, więc to wynoszę do garażu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A tak serio to temperatura i może iskra wątpię by procki dały tyle energii