Aktywne Wpisy
GeDox +1110
Od dziś, co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony do polskiego aresztu.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Docent_Jan_Mula +132
jest jakakolwiek roznica miedzy slodami strzegomskimi a np belgijskimi czy niemieckimi? chodzi mi o slody bazowe - pilznenski, pale ale etc
roznica w cenie dosc wyrazna (twojbrowar), czytalem, ze ludzie narzekaja troche na wydajnosc przy stosowaniu slodow ze Strzegomia, ale bardziej chodzi mi o jakiekolwiek roznice smakowe. stawiam, ze nie ma zadnych i spokojnie mozna warzyc na Strzegomiu, ale z ciekawosci pytam.
udanych warek :3
#piwowarstwo
Np wczoraj zamawiałem wieczorem w innej firmie i mam dziś maila, że o 20:00 kończą pakowanie. No i to ja szanuję. W TB masz
wydajnosć mniejsza(strzegom)
o smakowości nie słyszałem
@MariuszMickiewicz: nie wiem co Wy macie z tym TB :P Zawsze u nich kupuję i zawsze wysyłka tego samego albo następnego dnia.
Ostatnie zamówienie - złożone dzisiaj nad ranem, dzisiaj wysłane.
Poprzednie - poniedziałek zamówienie, wtorek wysyłka.
Jeszcze poprzednie -
jak masz takie szczęście( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
http://www.wykop.pl/wpis/19683101/witajcie-drogie-mireczki-z-racji-tego-ze-ostatnio-/
Ale żeby nie było - mam jedno zamówienie sprzed dwóch lat, które wysłali po 5 dniach :P I jedno, które poszło po
Teraz jest szybko bo wszyscy raczej kapustę kupują a nie słody.
wyczułbyś. Fawcett jest bardzo charakterystyczny i w próbie ślepej na spokojnie odróżniłbyś piwa na Strzegomiu od Fawcetta.
@chap95:
Strzegom ma dobry słód podstawowy. Nie wiem skąd się biorą narzekania na wydajność, ja piłowałem jeden sezon na słodach od nich i nigdy nie miałem problemów - wygląda, że to