Aktywne Wpisy
Szczur90 +636
#1z10 xDDD
Sandrinia +108
Paradoks Fermiego – wyraźna sprzeczność pomiędzy wysokimi oszacowaniami prawdopodobieństwa istnienia cywilizacji pozaziemskich i brakiem jakichkolwiek obserwowalnych śladów ich istnienia.
Wiek Wszechświata i liczba zawartych w nim gwiazd sugerują, że życie pozaziemskie powinno być czymś powszechnym. Pierwsze zwrócenie na to uwagi przypisuje się fizykowi nobliście Enrico Fermiemu przez zadanie w 1950 roku pytania: „Gdzie Oni są?”. Fermi zapytał, dlaczego, jeśli w Drodze Mlecznej istnieje wiele zaawansowanych pozaziemskich cywilizacji, nie znaleźliśmy dotąd żadnych ich
Wiek Wszechświata i liczba zawartych w nim gwiazd sugerują, że życie pozaziemskie powinno być czymś powszechnym. Pierwsze zwrócenie na to uwagi przypisuje się fizykowi nobliście Enrico Fermiemu przez zadanie w 1950 roku pytania: „Gdzie Oni są?”. Fermi zapytał, dlaczego, jeśli w Drodze Mlecznej istnieje wiele zaawansowanych pozaziemskich cywilizacji, nie znaleźliśmy dotąd żadnych ich
Z morskimi jak już.
@TaoHosts: @mamrotekk: Nie mam zazdro do OPki xD Przy proporcji 42,5kg/153cm i takim samym rozmiarze p----i jak na tym jpg to nie ma co zazdrościć XD Zdjęcia nie wstawię, bo po
@AnonimoweMirkoWyznania: Pokaż inne zdjęcie, takie od tyłu zrobione to Ci uwierzymy, może.
Ja absolutnie nie miałbym nic przeciwko gdyby moja różowa wstawiała półnagie zdjecia na portal z śmiesznymi obrazkami, pod warunkiem, ze musi miec co pokazać, informowac mnie o kazdym zdjeciu, niech Mirki tez cos mają od zycia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kashmirowa Miej trochę samokrytyki. #pdk
@VVeronika > więc jak już muszę to oglądać to chociaż mówię swoje zdanie. Że obrzydzają mnie ludzie skupiający się przy takich treściach jak i same tego typu treści. ᶘᵒᴥᵒᶅ
Słodka Weroniko, 3 miesiące na wykopie
@mamrotekk: @AnonimoweMirkoWyznania: Możecie zrozumieć, że w kontekście Twojego pierwszego nsfw zaplusowanie komentarza z # u--------y oraz przywołanie tego teraz nie mam na myśli zazdrości czy wyzywania? Ile razy napisałam, że źle zostało to zrozumiane no ale
Bardzo ładna tężyzna fizyczna. Chwalę.
Komentarz usunięty przez autora
@Nezukine: ja ( ͡º ͜ʖ͡º) jak zachce mi się związków to będę wręcz namawiać