Wpis z mikrobloga

@mamrotekk: Napisałeś to pod tym wpisem, więc uznałam, że dotyczy to wszystkich różowych komentujących ten wpis, które nie wyrażają zachwytu nad tym nsfw, no ale jeśli nie o to Ci chodziło to ok, mój błąd.
@TaoHosts: @mamrotekk: Nie mam zazdro do OPki xD Przy proporcji 42,5kg/153cm i takim samym rozmiarze p----i jak na tym jpg to nie ma co zazdrościć XD Zdjęcia nie wstawię, bo po
  • Odpowiedz
@Nezukine P----i moze i nie, ale jest jeszcze brzuch, figura... takie wyzywanie od k---w zazwyczaj wiąże sie z zazdrością
Ja absolutnie nie miałbym nic przeciwko gdyby moja różowa wstawiała półnagie zdjecia na portal z śmiesznymi obrazkami, pod warunkiem, ze musi miec co pokazać, informowac mnie o kazdym zdjeciu, niech Mirki tez cos mają od zycia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
OP: @Nezukine Do komentarza o talii, moge być ulana, ale talię i tak mam. Jakąś. To, że jestem ulana i przydaloby się -15kg wiem :)
@kashmirowa Miej trochę samokrytyki. #pdk
@VVeronika > więc jak już muszę to oglądać to chociaż mówię swoje zdanie. Że obrzydzają mnie ludzie skupiający się przy takich treściach jak i same tego typu treści.
Słodka Weroniko, 3 miesiące na wykopie
  • Odpowiedz
@mamrotekk: Cóż.. Ja ze swoim niebieskim o tym rozmawiałam i powiedział wprost, że sobie nie życzy i że by się w-----ł, więc z prostego szacunku do niego tego nie zrobię.
@mamrotekk: @AnonimoweMirkoWyznania: Możecie zrozumieć, że w kontekście Twojego pierwszego nsfw zaplusowanie komentarza z # u--------y oraz przywołanie tego teraz nie mam na myśli zazdrości czy wyzywania? Ile razy napisałam, że źle zostało to zrozumiane no ale
  • Odpowiedz