@krolik_wie_lepiej: no też rozumiem tych ludzi, nawet rozumiem tych, którzy niszczą furtki u mnie bloku, żeby sobie skrócić drogę o dosłownie 5 metrów. Ale no, cholera, szanujmy cudzą własność, cudzą pracę i cudze pieniądze. Tym bardziej, że na miejskie pieniądze każdy jakiś tam grosz dokłada
@deccan: Dokładnie, przy tak dużym węźle przesiadkowym powinni wziąć to pod uwagę. A nie totalna wyjebka bo zamknęliśmy wejście do metra a co się w okolicy dzieje już zupełnie nas nie interesuje. Pomijając już całe aktualne rozplanowanie zarówno metra jak i zajezdni autobusowej.
@krolik_wie_lepiej: W zasadzie idąc od strony zamkniętego wyjściem to "prawidłowo" było bliżej.
@pickles: Nawet nie wiedziałem, że takie informacje są publicznie wystawione w necie. Nie weryfikuje każdej informacji brzmiącej wiarygodnie usłyszanej od znajomego (z realu, a nie #!$%@? z Mirko). Nie miałbym nic innego do roboty. Ale przepraszam, zasiałem zamieszanie.
@whiterose: Aż przeczytałem i faktycznie z wpisu takby brzmiało. Ale ja to tak trochę z dumą pisałem.
1. Bo bodaj najpierw płotu był tylko kawałek, to ludzie omijali. 2. Dostawili więcej, przykręcone tylko do podłoża - wyjmowali śruby i "otwierali" sobie 3. Dorobili zapięcia między przęsłami - wywalili jak na zdjęciu. 4. Dorzucili lepsze zapięcie, jeszcze jakąś kłódkę, to z boku przewrócili skrajny fragment... 4.76 Korwin
Czy w polskim interesie nie byłoby lepsze żeby podpisać pakt z Rosją o nieagresji i zaatakować Ukrainę od jej zachodu. Granice polsko rosyjskie umieścić w okolicy Kijowa. Przecież Ukraińcy mają #!$%@? na swoją ojczyznę, w końcu to twór, liczy się tylko dolar. #wojna #ukraina
Czuję się tak... W Polsce...
#warszawa
@pickles: Nawet nie wiedziałem, że takie informacje są publicznie wystawione w necie. Nie weryfikuje każdej informacji brzmiącej wiarygodnie usłyszanej od znajomego (z realu, a nie #!$%@? z Mirko). Nie miałbym nic innego do roboty. Ale przepraszam, zasiałem zamieszanie.
Komentarz usunięty przez moderatora
W jakim innym kraju codziennie na inny sposób ludzie psuliby płot, który władza postawiła.
Komentarz usunięty przez autora
1. Bo bodaj najpierw płotu był tylko kawałek, to ludzie omijali.
2. Dostawili więcej, przykręcone tylko do podłoża - wyjmowali śruby i "otwierali" sobie
3. Dorobili zapięcia między przęsłami - wywalili jak na zdjęciu.
4. Dorzucili lepsze zapięcie, jeszcze jakąś kłódkę, to z boku przewrócili skrajny fragment...
4.76 Korwin
Ciekawe co będzie dalej...
5. Dziś wczorajsze przewrócone + jeszcze jedno