Aktywne Wpisy
Szychasekk +221
#tinder
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan_Janusz +93
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Witam Mireczki, mam do was takie pytanko, ostatnio sprawiłem sobie fajny sprzęcik jakim jest POD HD 500X. Jako, że nie jestem wielkim fanem gry na słuchawkach muszę zakupić do tego jakiś wzmacniacz z pętlą efektów. Jakieś małe combo do mieszkania, głośnik najlepiej 10 bądź 12 cali.
W zasadzie jedyne wymogi to takie, aby mało szumiało, miało pętle i nie było zbyt głośne. Mam do dyspozycji powiedzmy 500 zł.
Liczę, że polecicie mi coś dobrego (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dzięki za pomoc, przemyślę jeszcze sprawę bo kusi mnie wzmacniacz, a dużo osób też doradza mi kolumnę. Może dozbieram kasę sprzedam poda i kupie lampę. Kto wie :D
I jak wrażenia? Bo grałem na paru fajnych lampowych piecach i strasznie mi się podobały, a POD za to kusi mnie tym, że wszystko mam pod nogą ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Pochwal się na co zamieniłeś tego poda.
Jakbym jeszcze raz ogarniał swój pedalboard przy ograniczonych środkach, to na początek zainwestowałbym w porządne owerdrajwy, dopałki i fuzzy oraz w m9 lub m13.