Wpis z mikrobloga

Wczoraj z racji piątka, piąteczka, piątunia delikatnie się zaprawiłem, więc odpuściłem pijane typy, bo to sie nigdy nie udaje. Dzisiaj natomiast lecą kolejne dwa dla was.

Oklahoma Thunder WIN. Prosty i raczej bezpieczny typ. OKC co prawda 2 ostatnie mecz przegrała, ale czy nie ma lepszej opcji na przełamanie niż mecz u siebie i to z raczej słabo grającymi Suns? Westbrook musi wejść znów na swój MVP mode, a przeciętnie broniący Suns na spokojnie mu to umożliwią. Ponadto jest możliwość, że do gry wróci Victor Oladipo. Mecz zaczyna się dzisiaj o godzinie 23, możliwe że w komentarzach wrzucę do tego jakieś typy live.

Houston Rockets WIN. Tutaj sprawa jest trochę bardziej skomplikowana. Rakiety są back-to-back, ale wczoraj w nocy wygrali gładko z Pelicans. Mecz praktycznie skończył się po drugiej kwarcie i gracze z Houston raczej się nie forsowali. Minnesota cały czas nie potrafi zamykać spotkań, do pewnego momentu (zazwyczaj do końca drugiej kwarty) wygląda to całkiem nieźle, potem jest przerwa i w trzeciej kwarcie gra już zupełnie inna drużyna. Rockets są w tej chwili w top5 drużyn w NBA, trzeba sobie to jasno powiedzieć. Styl Mike'a D'Antoniego siadł Hardenowi idealnie. Dodatkowo rakiety dziwnie dobrze bronią. Wrócił Beverly i to od niego zaczyna się ta niezła obrona. Kurs bardzo kuszący, a prawdopodobieństwo że to Rockets wywiozą z Minneapolis W jest duże.

Powodzenia Mireczki ;)

#bukmacherka #gdziejesthajs
mihaaaa - Wczoraj z racji piątka, piąteczka, piątunia delikatnie się zaprawiłem, więc...

źródło: comment_4OoEgFzWEC8C3hwzT6bRzEqstDxmOvaA.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach