Wpis z mikrobloga

Mirki! Pijcie ze mną kompot! Kupiłem auto które szukałem prawe 10 miesięcy!

Chrysler Stratus 2,5L V6 LX automat

Z wyposażenia to: beżowe skóry, klima, grzane dupki, tempomat, elektryka foteli i pewnie coś tam jeszcze o czym zapomniałem.

Trasa Zamość-Poznań pokonana bez najmniejszego problemu.

#pokazauto #chwalesie

Wołam komentujących:
@jaceks653: @mortasmortas: @retzev: @insert_table81:
mateusz-skrzyniecki1 - Mirki! Pijcie ze mną kompot! Kupiłem auto które szukałem prawe...

źródło: comment_FtRD194bElBIkobvkCt4JArENebci0G0.jpg

Pobierz
  • 30
@jaceks653: No oczywiście ( ͜͡ʖ ͡€)

@GodSafeTheQueen: Jest wygodny, ma fajny silnik (fajnie gada), dużo oferuje, za przyzwoitą cenę, ma beżowy środek co uwielbiam w autach, no i automat. Jest jeszcze przed ery aut bardzo skomplikowanych - prosta konstrukcja.

@Dusza_Jest_Chaosem: Ja po 10 miesiącach w końcu znalazłem, pojechałem na drugi koniec Polski. Trzeba być wytrwałym! Ale ten też nie jest bez wad. No i już
mateusz-skrzyniecki1 - @jaceks653: No oczywiście ( ͡€ ͜ʖ ͡€)

@GodSafeTheQueen: Jes...

źródło: comment_EHLurLdU6njyEOTIr7dtKrSE1Btv7VdU.jpg

Pobierz
@Dusza_Jest_Chaosem: takie podstawowe rzeczy to tarcze klocki, szczęki, filtry oleje. Potrafi też trzymać 1500 obr. są pierwsze oznaki korozji, które trzeba zahamować, potem ewentualnie usunąć. Tylna kanapa też do wymiany, bo nie wiiem co oni z nią wyrabiali.

@IkBenPool: Mam narazie tylko takie foto, ale środek do kapitalnego prania, co akurat lubię robić. 226kkm .Dałem 3,5k, tylko nie miał oc to też musiałem kupić od razu.
mateusz-skrzyniecki1 - @DuszaJestChaosem: takie podstawowe rzeczy to tarcze klocki, s...

źródło: comment_1mmVod5bxLVCjolZbJpZCBDT0jeLJPuk.jpg

Pobierz