@Shivaa: Ale myśmy dokładnie czegoś takiego szukali :) Zamierzamy wyciągnąć wszystko, łącznie z wodną i elektryczną i zrobić całość kompletnie od zera na błysk ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@seowca: To nasze pierwsze podejście, także zobaczymy ;) Co do ROI zależne od bardzo wielu czynników, tutaj polecamy książkę Orzechowskiego jako lekturę :)
@Muradin dajcie koniecznie znac na koniec inwestycji ;) ksiazke mam i polecam. Robicie podejscie w ramach warsztatow czy prywatnie? Bo sama cena odstrasza, choc chetnych nie brakuje.
@Heninger: będę starał się wrzucać coś codziennie bo próba prowadzenia własnej spółki to niekończąca się studnia nietypowych historii i wypadków ( ͡º͜ʖ͡º)
Szczególnie w budownictwie / nieruchomościach :D
@seowca : prywatnie, chociaż mieliśmy propozycję dot. warsztatów (✌゚∀゚)☞
@Muradin: ciekawi mnie jak ta rudera wygląda z zewnątrz, bo w sumie jakbym miał kupować takie wyremontowane mieszkanie, to na nic że w środku złote kurki, jak na zewnątrz tynk się sypie. jakie to budownictwo? kamienica?
jaki metraż i jaka ulica? pytam bo niedawno kupiłem kawalerkę pod inwestycje i wahałem się między rynkiem pierwotnym a wtórnym. padło na kawalerkę 33m2 za 200k około 1km od rynku z rynku pierwotnego.
Czas zabrać się za porządny remont!
ALE ZA TO JEST MOZLIWOSC DOWOLNEJ ARANZACJI
@consummatumest : no to zrobiłem, #fliplog ;)
Powodzenia!
jeżeli nie to wrzuć foto efektu końcowego i zawołaj :)
Szczególnie w budownictwie / nieruchomościach :D
@seowca : prywatnie, chociaż mieliśmy propozycję dot. warsztatów (✌ ゚ ∀ ゚)☞
jaki metraż i jaka ulica? pytam bo niedawno kupiłem kawalerkę pod inwestycje i wahałem się między rynkiem pierwotnym a wtórnym. padło na kawalerkę 33m2 za 200k około 1km od rynku z rynku pierwotnego.
EDIT: Kawalerka, odważnie, im mniejsze mieszkanie tym drożej wszystko wychodzi.