chodzi mi, że moje włosy najlepiej wyglądają po prysznicu wytarte ręcznikiem i ułożone - takie pół na pół mokre później jak wyschną, to taka szopa bez ładu i składu i nie przypominają siebie sprzed pół godziny
zależy mi też, żeby nie kosztowało najwięcej, bo nie wiem, czy będę regularnie używał i by gdzieś łatwo dostępne było. Jakiś Rossman, czy choćby na allegro
@Veuch: hm, jest jakaś różnica między pastą i gumą? tu jest jakby inne: LINK
i ona jest "matująca"? chodziło mi nieco, by włosy takie nieco mokre udawały i nie zasychała ta pasta, tylko móc po jakimś czasie zarzucić je ręką na swoje miejsce. Tak ona działa?
@NAGI: guma strasznie obciąża włosy, robią się 'tłuste' i ciężko je potem ogarnąć. Pasta w odpowiedniej ilości (trzeba wyczuć :) sprawia, że włosy są nadal 'lekkie', ale dają się układać/zaczesywać. Ale ten OSIS+ dwójka (czyli Mess Up, to co zlinkowałeś to jest to samo) jest bardzo w porządku, od siebie mogę tylko polecić :)
@Veuch: temu właśnie dopytuję, bo to co podlinkowałeś (zdj. po lewej) ma na okładce "Matt Gum", a ja znalazłem z darmową wysyłką, tylko "Matte Paste" spróbuję więc tą pastę. Dzięki wielkie :)
@NAGI: a, o to pytasz. To już nie powiem Ci czy to #!$%@? czy jakaś inna (nowsza?) seria. Kupowałem to w stacjonarnym sklepie, który zajmuje się tylko rzeczami do włosów :P ale ogólnie chodzi o ten produkt
zamówione jak ktoś jeszcze czyta i jest ciekaw, to polecam sklep, który podlinkowałem, bo kurcze mają darmową dostawę i pudełeczko pasty przyślą kurierem fajna sprawa
chodzi mi, że moje włosy najlepiej wyglądają po prysznicu wytarte ręcznikiem i ułożone - takie pół na pół mokre
później jak wyschną, to taka szopa bez ładu i składu i nie przypominają siebie sprzed pół godziny
zależy mi też, żeby nie kosztowało najwięcej, bo nie wiem, czy będę regularnie używał
i by gdzieś łatwo dostępne było. Jakiś Rossman, czy choćby na allegro
#pytanie #fryzjer #fryzura #wlosy
tu jest jakby inne: LINK
i ona jest "matująca"? chodziło mi nieco, by włosy takie nieco mokre udawały i nie zasychała ta pasta, tylko móc po jakimś czasie zarzucić je ręką na swoje miejsce. Tak ona działa?
temu właśnie dopytuję, bo to co podlinkowałeś (zdj. po lewej) ma na okładce "Matt Gum", a ja znalazłem z darmową wysyłką, tylko "Matte Paste"
spróbuję więc tą pastę. Dzięki wielkie :)
ale ogólnie chodzi o ten produkt
jak ktoś jeszcze czyta i jest ciekaw, to polecam sklep, który podlinkowałem, bo kurcze mają darmową dostawę i pudełeczko pasty przyślą kurierem
fajna sprawa