Wpis z mikrobloga

polećcie proszę jakąś (pastę?) do włosów

chodzi mi, że moje włosy najlepiej wyglądają po prysznicu wytarte ręcznikiem i ułożone - takie pół na pół mokre
później jak wyschną, to taka szopa bez ładu i składu i nie przypominają siebie sprzed pół godziny

zależy mi też, żeby nie kosztowało najwięcej, bo nie wiem, czy będę regularnie używał
i by gdzieś łatwo dostępne było. Jakiś Rossman, czy choćby na allegro

#pytanie #fryzjer #fryzura #wlosy
  • 7
  • Odpowiedz
@Veuch: hm, jest jakaś różnica między pastą i gumą?
tu jest jakby inne: LINK

i ona jest "matująca"? chodziło mi nieco, by włosy takie nieco mokre udawały i nie zasychała ta pasta, tylko móc po jakimś czasie zarzucić je ręką na swoje miejsce. Tak ona działa?
  • Odpowiedz
@NAGI: guma strasznie obciąża włosy, robią się 'tłuste' i ciężko je potem ogarnąć. Pasta w odpowiedniej ilości (trzeba wyczuć :) sprawia, że włosy są nadal 'lekkie', ale dają się układać/zaczesywać. Ale ten OSIS+ dwójka (czyli Mess Up, to co zlinkowałeś to jest to samo) jest bardzo w porządku, od siebie mogę tylko polecić :)
  • Odpowiedz
@NAGI: a, o to pytasz. To już nie powiem Ci czy to #!$%@? czy jakaś inna (nowsza?) seria. Kupowałem to w stacjonarnym sklepie, który zajmuje się tylko rzeczami do włosów :P
ale ogólnie chodzi o ten produkt
  • Odpowiedz
zamówione
jak ktoś jeszcze czyta i jest ciekaw, to polecam sklep, który podlinkowałem, bo kurcze mają darmową dostawę i pudełeczko pasty przyślą kurierem
fajna sprawa
  • Odpowiedz