Aktywne Wpisy

xPekka +1
Mirki, jak się rozliczacie z różowymi za mieszkanie? Zakładamy zwykła partnerkę, a nie żonę ani narzeczoną.
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #

JoeGlodomor +98

Mireczki pomocy,
Mianowicie - kupiłem laptop, jest Windows 8.1, ustawiłem aktualizacje do 10 (z tej przedłużonej opcji od M$).
8.1 było po polsku, 10 za to weszła tylko po ang, nie da się tego zmienić, bo wersja systemu to Home a nie pro, walczyłem walczyłem i mnie Microsoft pokonał.
Co robić? Jak żyć? To komputer dla teścia i nie da rady na innym języku.
Na chwile obecna ustawiłem powrót do Windows 8.1 żeby sprawdzić wersje tego systemu, ale come on, jeden po polsku a po aktualizacji angielski..
Ktoś ma jakieś pomysły albo aktualizował w ostatnim czasie?
Może puścić z obrazu instalkę 10, ale czy wtedy wejdzie klucz od 8.1?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Stąd pobierałem mając "7" i klucz poszedł.