Wpis z mikrobloga

Mirki dostałem taką paczkę, że jest mi mega smutno... bo nigdy w życiu od nikogo takiej ładnej paki nie dostałem ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Mam 24lvl a zawsze albo skarpety albo jakieś drobiazgi / totalnie nietrafione prezenty po których macie to uczucie "aaaa no fajnie fajnie, miło, że pamiętałeś i uśmiechasz się, ale w środku płaczesz". @WaniliowaBabeczka zrobiła mi taką #wykopoczta , że będę ją pamiętał do końca życia! Napisałem w opisie, że lubię #postapokalipsa i #arduino mając nadzieję na coś związanego z jednym albo drugim. A wiecie co dostałem? Książkę pt. Apokalipsa zombie nadchodzi! Obroń swoją bazę za pomocą prostych obwodów, ARDUINO i RASPBERRY PI". ()

Prawie zawału ze szczęścia dostałem, nie wiem jak @WaniliowaBabeczka znalazła tą książkę, ale serio tak się ucieszyłem i zacząłem śmiać, że współlokator wpadł mi do pokoju bo myślał, że w końcu moje #!$%@? mózgowe przeszło w następną fazę. Już nie wspomnę o niesamowitym zapakowaniu i ekstra liście i o PIWIE.

Dziękuje Ci @WaniliowaBabeczka, jesteś najlepsza. I nie bój się, nie zdradzę nikomu Twojego SŁODKIEGO sekretu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pobierz itterasshai - Mirki dostałem taką paczkę, że jest mi mega smutno... bo nigdy w życiu ...
źródło: comment_Xg4pWfE6jmJXesvE1PHo6yVRhFLmHFIa.jpg
  • 4