Aktywne Wpisy
Wykop24h +909
Panowie wpis spadł z mikrobloga.
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
77023 +3
Jak wyżej
- Choroszcz 27.5% (99)
- Tworki 18.6% (67)
- Dziekanka 5.0% (18)
- Świecie 10.6% (38)
- Lubliniec 5.0% (18)
- Abramowice 7.8% (28)
- Kocborowo 6.9% (25)
- Lubiąż 3.1% (11)
- Broniewskiego 0.6% (2)
- Inna, napisz w komemtarzu 15.0% (54)
Konkretnie logo, logotyp, wzór wizytówki, templatka na #wordpress tudzież #joomla. Ewentualnie do tego wzór drogowskazu (nie wiem jak się nazywa taki znak ze strzałką i napisem 'weterynarz 50 m' :P)
Opcja jak najbardziej ekonomiczna, można korzystać z darmowych wzorów, galerii grafik, itp. Chodzi o to, żeby ktoś z talentem i wiedzą umiejętnie to złożył w całość:P
Jako przykład podrzucam link do strony znajomego, która graficznie mi się bardzo podoba.
http://vetsandpets.pl/
Aa, bym zapomniał. Przychodnia nazywa się Eskulap, także motyw z wężem eksulapa jak najbardziej na propsie.
#kiciochpyta #grafika
@GregPelka: Obawiam sie że to nie ma znaczenia w trakcie wyceny :)
Za 3k netto, będziesz miał to fajnie zrobione ze wsparciem technicznym. Tworzysz wizerunek i musisz mieć kogoś kto ma w tym doświadczenie i czasem Ci powie "słuchaj to jest zły pomysł".
@GregPelka to są takie rzeczy które nabywa się z doświadczeniem. Ułożenie elementów na stronie oraz odpowiednia treść, może pozyskać dla Ciebie znacznie
Jak mnie wkurzają tacy co krzyczą tylko o kasę i się wymadrzaja. To chyba przychodnia wybiera realizujacego? Jezuu w tym kraju to jak w lesie, ja rozumiem, że trzeba szanować ten rynek i talent informatyków, podobnie jak grafików. Fajnie, że jesteś orłem i masz klientów jak pęczki ale nie wszyscy są tacy jak Ty i od czegoś muszą zaczynać, a właśnie najmniejsze przychodnie czy najbardziej podstawowe
@mrjeszek: Ale mnie daleko do bycia znawcą. Jakby moje zdolności graficzne przewyższały obecny poziom ('obróbka grafiki' w ACDSee:P) to bym sam to ogarnął. Moje zdolności webmasterskie zatrzymały się na PHP-Fusion, nie mam teraz za wiele czasu, aby ogarnąć te wszystkie wodotryski na wordpresie/joomli.