Wpis z mikrobloga

Pytanie laika. Ile byście sobie zażyczyli za projekt identyfikacji wizualnej niewielkiej, niewiele zarabiającej Przychodni Weterynaryjnej na dalekiej północy Polski (#goldap here)?
Konkretnie logo, logotyp, wzór wizytówki, templatka na #wordpress tudzież #joomla. Ewentualnie do tego wzór drogowskazu (nie wiem jak się nazywa taki znak ze strzałką i napisem 'weterynarz 50 m' :P)

Opcja jak najbardziej ekonomiczna, można korzystać z darmowych wzorów, galerii grafik, itp. Chodzi o to, żeby ktoś z talentem i wiedzą umiejętnie to złożył w całość:P

Jako przykład podrzucam link do strony znajomego, która graficznie mi się bardzo podoba.
http://vetsandpets.pl/

Aa, bym zapomniał. Przychodnia nazywa się Eskulap, także motyw z wężem eksulapa jak najbardziej na propsie.

#kiciochpyta #grafika

• 12
@mrjeszek: Jak sama licencja na zdjęcia będzie 200-300 złotych. Jak się nie znasz, to proszę się nie wypowiadaj.
Za 3k netto, będziesz miał to fajnie zrobione ze wsparciem technicznym. Tworzysz wizerunek i musisz mieć kogoś kto ma w tym doświadczenie i czasem Ci powie "słuchaj to jest zły pomysł".

@GregPelka to są takie rzeczy które nabywa się z doświadczeniem. Ułożenie elementów na stronie oraz odpowiednia treść, może pozyskać dla Ciebie znacznie
@Krzy___ek ZROBIE ZA FRIKO DO PORTFOLIO

Jak mnie wkurzają tacy co krzyczą tylko o kasę i się wymadrzaja. To chyba przychodnia wybiera realizujacego? Jezuu w tym kraju to jak w lesie, ja rozumiem, że trzeba szanować ten rynek i talent informatyków, podobnie jak grafików. Fajnie, że jesteś orłem i masz klientów jak pęczki ale nie wszyscy są tacy jak Ty i od czegoś muszą zaczynać, a właśnie najmniejsze przychodnie czy najbardziej podstawowe
@mrjeszek: No to jak jesteś początkującym to rób strony dla warzywniaka, albo zatrudnij się na juniora, nawet zdalnie, a nie wypowiadaj się o całej kampanii wizerunkowej, bo to jest zupełnie inna liga. To dam Ci przykład, dlaczego płaci się więcej. Ostatnio na stronę Klienta wdrożyłem nowy layout, treść została ta sama, zmieniłem tylko układ i kolorystykę. Klientowi zwróciło się to zaledwie po miesiącu. Tak naprawdę to porywając się na takie projekty,
Opcja jak najbardziej ekonomiczna, można korzystać z darmowych wzorów, galerii grafik, itp.

Btw. Panie znawco dzięki za pokierowanie mnie już zamykam jadaczke

@mrjeszek: Ale mnie daleko do bycia znawcą. Jakby moje zdolności graficzne przewyższały obecny poziom ('obróbka grafiki' w ACDSee:P) to bym sam to ogarnął. Moje zdolności webmasterskie zatrzymały się na PHP-Fusion, nie mam teraz za wiele czasu, aby ogarnąć te wszystkie wodotryski na wordpresie/joomli.

PS.2 @GregPelka wystawia fakturę? Więc nie
@Dzwoneg: po prostu, czasem mam misję w tym co robię wiec dobra zniżka nie jest zła. Jeśli @GregPelka: podkreśla wprost charakterystykę tego znaku i ekonomiczność, cena jak cena #!$%@? roztrząsać. Z drugiej strony to dobra cena, nie za niska, nie za wysoka - freelance nie zawsze musi być mega drogi, mnie na kase nie ciśnie jak niektórych januszy łatwego zarobku. Moja główna pensja to etat, dorabiam na rachunki, a przecież