Wpis z mikrobloga

Mircy, chciałem mamci sprawić poprzez mikołaja podkładkę pod laptopa z poduszką i najlepiej głośnikami, padło oczywiście na top-end Logitech N700 ale nie ma tego po prostu nigdzie już. Wymarło. Nie mogę też znaleźć nic innego z poduszką chociażby, wszystko na stelażach, stoliczkach. Jedyna podstawka z poduszką to ta syfna z Ikei, mam i nie polecam -,-. Ktoś jest w stanie pomóc jakoś? Albo doradzić jakiś inny model, jestem zagramanicą i tu mają na to miliard różnych nazw, od godziny szukam modelu jakiegoś - godnego następcy i nie mam nawet niegodnego :( #laptopy #komputery #strefakomfortu #pomocy #kiciochpyta
Jemigrant - Mircy, chciałem mamci sprawić poprzez mikołaja podkładkę pod laptopa z po...

źródło: comment_Y137rROuxleuA4d1Z6FDwQVrFgf0QfyS.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
@medykydem: mamcia już starsza jest, z laptopa korzysta tylko leżąc w łóżku i próbowała stoliki, nie pasują jej. I nie zgodzę się że nie ma nic lepszego, jest - stacjonarka :(
  • Odpowiedz
@Jemigrant: no właśnie do leżenia w łóżku to jest super, chyba, że miała zbyt wysoki czy coś ten stolik. Laptop się nie przegrzeje, a ja leżąć całkowicie wygodnie mam do niego dostęp i wszystko widzę.
  • Odpowiedz
@medykydem: ... dobra, rozumiem, chcesz moją matkę oplątać 50 kablami i za każdym razem jak się położy na łóżku i weźmie laptopa to będzie sobie go ustawiać na stoliczku a za nim ustawi głośniczki, potem to podepnie do laptopa i nagle sobie przypomni że jeszcze miała zupę zamieszać, wszystko grzecznie odłoży i od nowa :P. Spójrz i poczytaj o tym Logitechu N700 to zrozumiesz o jakie urządzenie mi chodzi bo zamiast
  • Odpowiedz