@RzecznikWykopu: no witam witam stejstony tajger dwatysiąceszesnasty
poruszymy dzisiaj taką kwestię - ogunie śmiać mi się chce z gracjana i jego przeróbek tego typu, my już dawno nie kręcimy takich filmików a trolle i gimbusy dupski pękają im
Taka jest prawda, myśl gracjan głową a nie dupą zanim coś wrzucisz. Że niby ty wyglądasz jak ja? Jesteś niepoważny.
To filmiki dwatysiącedwunasty nie szesnasty. Jesteś taki cwany? To nagraj przeróbkę nowych filmików
@RzecznikWykopu kulturalnie i z humorkiem tylko powinien sobie takie uszy jak Dumbo przylepic ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°) ale uszaty patus zaraz pewnie sie zleci z masz ojca skur... i matke #!$%@? :/
ogunie kurtko na temat z humorkiem benc
#bonzo #gonzo #uszatylump #klejnotmopsu #melin #uszatyrolmops #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn2 #polskiyoutube #elo #gracjanroztocki #gracjan #heheszki
poruszymy dzisiaj taką kwestię - ogunie śmiać mi się chce z gracjana i jego przeróbek tego typu, my już dawno nie kręcimy takich filmików a trolle i gimbusy dupski pękają im
Taka jest prawda, myśl gracjan głową a nie dupą zanim coś wrzucisz. Że niby ty wyglądasz jak ja? Jesteś niepoważny.
To filmiki dwatysiącedwunasty nie szesnasty. Jesteś taki cwany? To nagraj przeróbkę nowych filmików
z tym namalowanym zarostem trochę mi Begbiego przypomina (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
elo benc