Aktywne Wpisy
NarcoPolo +105
Najgorsze jest to #!$%@? okłamywanie siebie.
- Skończą się wakacje to przestanę pić ( w szkole byłem #!$%@? codziennie)
- Zrobię prawko to przestanę pić ( po 3 miesiącach mi zabrali za jazdę po pijaku)
- Pójdę do pracy to przestanę pić ( w robocie byłem #!$%@? non stop)
- Zakocham się to przestanę pić ( wystarczył pierwszy poważniejszy kryzys żebym zachlał, a na koniec i tak wszystko #!$%@?łem i po miłości)
- Skończą się wakacje to przestanę pić ( w szkole byłem #!$%@? codziennie)
- Zrobię prawko to przestanę pić ( po 3 miesiącach mi zabrali za jazdę po pijaku)
- Pójdę do pracy to przestanę pić ( w robocie byłem #!$%@? non stop)
- Zakocham się to przestanę pić ( wystarczył pierwszy poważniejszy kryzys żebym zachlał, a na koniec i tak wszystko #!$%@?łem i po miłości)
Ytarka +69
Kurcze, miałam iść spać ale chyba pójdę schudnąć XD
Jak miałam kilka lat i byłam bezmozgim yeti, krzyczałam coś do randomowych ludzi z balkonu i od razu się chowałam, taka byłam wyszczekana, pewna siebie i zabawna ( ͡° ͜ʖ ͡°) no identyko jak @Blackol12
Jak miałam kilka lat i byłam bezmozgim yeti, krzyczałam coś do randomowych ludzi z balkonu i od razu się chowałam, taka byłam wyszczekana, pewna siebie i zabawna ( ͡° ͜ʖ ͡°) no identyko jak @Blackol12
#poznan
Więc spróbowałem z taką ilością. Niestety miałem same brzydkie słoiki. Tak więc mam mniej cieczy o wyższym stężeniu alkoholu oraz mniejsza zawartością kamfory, aniżeli u tego pana z yt. Dodałem po 10g
"7. kryształki na dnie zapowiadają mróz" no ok zobaczymy za 12h.
Wlałem 2 pojemniczki spirytusu kamforowego do słoika i dodałem po 10g NH4Cl i KNO3.
Aha 2 pojemniczki to 200g więc ok. 200ml. Cena za 2 to ok. 8zł.
Planuję w przyszłości zrobić to w jakiejś ładnej butelce, do tego legenda i można gdzieś na zewnątrz powiesić.
BTW. http://m.ebay.pl/itm/Pure-Camphor-Tablets-1-Box-20-Packets-of-4-Tablets-/291945670909?nav=SEARCH
Tylko ta cena za przesyłkę
może zrobimy zrzutke po połowie na tą kamfore ?