Wpis z mikrobloga

@kotkipsotki: jak wyjdziesz to Cię od kodziarzy, lewaków, i innych wyzwą. Wówczas zmobilizują się jedyni prawdziwi, prawicowi Polacy albo pod pretekstem zagrożenia bezpieczeństwa rozgoni policja i inne służby towarzystwo. Dziwi mnie jednak fakt, że na protesty acta potrafiło tyle młodych wyjść a teraz to co się dzieje jest niewspółmierne z tamtymi wydarzeniami i jest cisza.
@kotkipsotki: @czarny_matt94: mnie to w ogole #!$%@? ze ja musze wychodzic na ulice i sie #!$%@? we wlasnym panstwie bo jakis zyd na gorze #!$%@? maniane. Oni sobie siedza w ciepelku i #!$%@? jakies bzdury a ja mam zapierniczac na dworze i drzec morde w czasie kiedy oni beda sobie kawke popijac. Przeciez to sie w pale nie miesci zeby czlowiek musial walczyc o jakies minimum spokoju i egzystencji. Ludzie
@kotkipsotki: Wychodzenie na ulicę? Nawet o tym nie myśl, pisowska fabryka nienawiści w ciągu sekundy okrzyknie Cię podłym kodomitą, wichrzycielem najgorszego sortu i zdrajcą na usługach Żydów i Sorosa.

Maszerować możesz sobie do kościółka albo na pocztę zapłacić podatki, a nie podburzać przeciwko patriotycznemu rządowi, dzięki któremu Polska wstaje z kolan i państwo polskie odzyskuje godność!
Dziwi mnie jednak fakt, że na protesty acta potrafiło tyle młodych wyjść a teraz to co się dzieje jest niewspółmierne z tamtymi wydarzeniami i jest cisza.

@czarny_matt94: Priorytety. Młodzi ludzie wyszli bo "internety zabierają". Przeciętną młodą osobę nie obchodzi co się dzieje z TK. To nie jest coś co ich dotyka bezpośrednio. Każda kolejna partia ma w dupie młodych więc też ich podejście nie może być inne. Całkowity brak wiary i
jak protestowano przeciwko PO to było tak samo tylko etykietki inne.

Wmawianie sobie że oni się czymś różnią nie ma sensu.

@PatologiiZew: To nieprawda. Brałem udział w największych demonstracjach przeciwko ACTA i nie przypominam sobie, by z tego powodu padały w moją stronę inwektywy ze strony liderów Platformy albo by obrażano mnie w głównym wydaniu "Wiadomości".

Zrównywanie poprzednich rządów z podłością pisowskiej szczujni jest z gruntu fałszywe.
@BielyVlk: Miałem na myśli inne protesty. Środowisk patriotycznych/wolnościowych/narodowych zwał jak zwał. Jak również różnych grup społecznych typu górnicy/lekarze. Pamiętaj że politycy wykorzystują przychylne sobie media. Nie muszą mówić sami.

Zrównywanie poprzednich rządów z podłością pisowskiej szczujni jest z gruntu fałszywe.

@BielyVlk: Jako organizator wielu pikiet anty-rządowych przy okazji afery taśmowej dość się nasłuchałem ;)