Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +4
mieliście w swoim życiu takie wydarzenie, które zmieniło całkiem jego bieg? albo wasze myślenie, albo było po prostu przełomowe.
#pytanie #psychologia
#pytanie #psychologia
NapalInTheMorning +188
Najbardziej obrzydliwe w zakolaku jest chyba to, że zaczął on pchać pisowską narrację nie z powodów ideowych, ale finansowych. Po prostu wie po spotkaniach np. z Obajtkiem, że pisowcy gotowi są szastać grubymi pieniędzmi za swoją propagandę, a zakolinho zapachu mamony zignorować nie może.
#bekazpisu #kanalzero
#bekazpisu #kanalzero
#dobrazmiana
Maszerować możesz sobie do kościółka albo na pocztę zapłacić podatki, a nie podburzać przeciwko patriotycznemu rządowi, dzięki któremu Polska wstaje z kolan i państwo polskie odzyskuje godność!
@czarny_matt94: Priorytety. Młodzi ludzie wyszli bo "internety zabierają". Przeciętną młodą osobę nie obchodzi co się dzieje z TK. To nie jest coś co ich dotyka bezpośrednio. Każda kolejna partia ma w dupie młodych więc też ich podejście nie może być inne. Całkowity brak wiary i
@PatologiiZew: To nieprawda. Brałem udział w największych demonstracjach przeciwko ACTA i nie przypominam sobie, by z tego powodu padały w moją stronę inwektywy ze strony liderów Platformy albo by obrażano mnie w głównym wydaniu "Wiadomości".
Zrównywanie poprzednich rządów z podłością pisowskiej szczujni jest z gruntu fałszywe.
@BielyVlk: Jako organizator wielu pikiet anty-rządowych przy okazji afery taśmowej dość się nasłuchałem ;)