Aktywne Wpisy
Blondynka34 +219
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
W skrócie Fakty po Faktach
Morawiecki - M
Kajdanowicz - K
M: spełniliśmy obietnicę kwoty wolnej
K: nikt na tym nie zyska
M: dla najuboższych 50zł to wielka różnica
K: nie jest panu wstyd, że posłowie mają 30k kwoty wolnej?
M: posłowie ciężko pracują, nie mieli podwyżek od 20 lat
stonoga.jpg
@Chudzinx: xD
@Chudzinx: jak ja nie lubię takiego #!$%@?. Co za różnica czy posłowie dostają nieopodatkowany hajs czy dostają większy i część odprowadzają. To nie jest aż tak duży problem jak robienie głupiego systemu podatkowego jeszcze głupszym. Nie wiem jak ci biedni ludzie mają teraz sami PIT-a policzyć.
Przypominają mi się słowa JKM, który mówił że jedni podobno znają się na gospodarce, ale za to kradną. Natomiast drudzy podobno są uczciwi, ale nie znają się na gospodarce.