Wpis z mikrobloga

nie moge spac i dziewczyna dała mi z tej okazji prezent mikolajkowy z wyprzedzeniem bym sobie poczytał - jakis gownoporadnik blogera o byciu gentlemanem xD i tak czytam od 30 stron jakies truizmy, #!$%@? o wielkich gentelmanach z 20sto lecia międzywojennego, albo o tym ze kiedys o zwiazek sie walczyło a nie rozwody xD fajnie ze to ze baba nie miala swojej kasy ani pracy, albo kosciol i społeczeństwo tego nie dopuszczało nie mialo zadnego znaczenia xD niestety bede musial jej powiedziec ze mi sie podoba lektura xD
  • 23
@Tarec: jesli ktos jest taki wrażliwy to faktycznie mógłby to tak odebrac i sie oburzyć. dla mnie, współczesnego dandysa ( ͡º ͜ʖ͡º) jedna wartosc jest nadrzędna - miej #!$%@?. poletzam ten styl zycia. i tak samo z ewentualnym podtekstem prezentu. kobiety całe zycie beda chciały Cie przerobić na swoje widzimisie. ksiazka, czy innym szajsem. jesli zaczniesz na to reagować to wywalasz tylko niepotrzebna (dla Ciebie) dyskujsje.
jesli zaczniesz na to reagować to wywalasz tylko niepotrzebna (dla Ciebie) dyskujsje. im wlasnie o to chodzi, by temat poruszyć i zamęczyć Cie rozmowa.

Jeżeli uważasz, że można na dłuższą metę unikać wyjaśniania takich różnic i zamiatać je pod dywan, to sobie miej #!$%@? do woli. Widziałem już trochę takich związków, gdzie "facet" unika konfrontacji, udaje przed kobietą kogoś innego, piórka przy kolegach stroszy jak to on się wyjebuje na kobietę, a