Wpis z mikrobloga

@Karburator_z_odzysku: rosyjskie media postanowily uderzyc we mnie materialem z konca sierpnia/poczatku wrzesnia 2014 roku i zaczeli pieprzyc, ze niby przeprosilem za "gówno", ale w tym samym czasie spalilem rosyjska wstazke majac za plecami polska flage z napisem "Slawa Ukraine". Pewnym moim "znajomym" bardzo nie przypadlo to do gustu i obiecali, ze mnie zakopia gdzies pod Donieckiem. Zwrocilem sie o pomoc do paru osob. Wiem, ze jak pojdzie prikaz z gory, to
@tomasz-maciejczuk: > ,,,ale w tym samym czasie spalilem rosyjska wstazke majac za plecami polska flage z napisem "Slawa Ukraine". Pewnym moim "znajomym" bardzo nie przypadlo to do gustu i obiecali, ze mnie zakopia gdzies pod Donieckiem Zwrocilem sie o pomoc do paru osob. Wiem, ze jak pojdzie prikaz z gory, to panowie z tej organizacji sie ode mnie grzecznie odpier.olą.

AMA
1, Do jaki znajomych zwróciłeś się o pomoc
2.prikaz z
@Stefanescu: to jest kłamliwy komentarz z RenTV. Zastanawiam sie dlaczego ciagle atakujecie mnie klamstwami i manipulacjami? Na pytania tej zielonki odpowiadac nie musze. Nie wiem kim on jest - nie zamierzam rozmawiac z anonimami.

Odpowiem jedynie w sprawie rosyjskich srodowisk nacjonalistycznych - moze to dla niektorych idiotow bedzie szokiem, ale... rosyjscy nacjonalisci sa PRZECIWNIKAMI Putina, a nie jego zwolennikami.
@tomasz-maciejczuk Tomaszu tak mędrkuję, że rozmowa z tobą live musi się toczyć tylko przez media i na odległość. W spotkaniu twarzą w twarz twoja agresja może być zgubna a przecież nikt z nas nie chce być tym który dołączy do całej listy ludzi, którzy chcą skrzywdzić Tomasza
mozesz okreslic date, kiedy to jest "w tym samym czasie"?

@tomasz-maciejczuk: hahaha Tomasz ja Ciebie zacytowałem - a teraz bądź łaskaw odpowiedzieć:

1, Do jaki znajomych zwróciłeś się o pomoc
2.prikaz z jakiej góry (od Putina czy wystarczy od oficera prowadzącego)
3. Czy w tym zdaniu potwierdzasz że ruskie środowiska narodowe/nacjonalistyczne z którymi masz dobry kontakt słuchaja bezwzglednie "prikazu z góry"