#anonimowemirkowyznania Całkowicie na poważnie, jak to jest, że dziewczyny tak często lecą na jakiś patusów? Nie chodzi mi o to, że jestem nudziarzem jakich wiele, ot zwykły chłopak z bloków, jakieś przypały za sobą mam, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność. W każdym razie, od dłuższego czasu podoba mi się dziewczyna, która już drugi raz w jakiś tam sposób związała się z patusem. Nie rozumiem tego, serio.
@AnonimoweMirkoWyznania: Bo z niektórymi rózowymi jest tak, że lubią się parę razy poparzyć zanim znajdą coś konkretnego. E tam ona po prostu nie wie czego chce, jest jeszcze młoda daj się jej wyszumieć ( ͡°͜ʖ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Zależy co kto interpretuje jako patologię. Dla jednego pato to brat ruchający siostręm albo kibol na meczu, dla innego Janusz z piwem, a dla innych wielodzietna rodzina, która tylko woła kasę 500+ i mopsu zamiast pracować. Może po prostu Ty jej nie pasujesz i szukasz na siłę wad w jej kolejnych facetach? Mój frendzone ma tę samą przypadłość zamiast szukać winy w tym, e po prostu kompletnie mi nie
xxxl: Mam 40 lvl i z mojego punktu widzenia to różowy patrzy na zlewających choć Ci się wydaje że nie zwraca uwagi, troche inicjatywy z twojej strony trochę aprobaty i bezaprobaty a stworzenie należy do Ciebie
Całkowicie na poważnie, jak to jest, że dziewczyny tak często lecą na jakiś patusów? Nie chodzi mi o to, że jestem nudziarzem jakich wiele, ot zwykły chłopak z bloków, jakieś przypały za sobą mam, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność. W każdym razie, od dłuższego czasu podoba mi się dziewczyna, która już drugi raz w jakiś tam sposób związała się z patusem. Nie rozumiem tego, serio.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: xadereq
Może po prostu Ty jej nie pasujesz i szukasz na siłę wad w jej kolejnych facetach? Mój frendzone ma tę samą przypadłość zamiast szukać winy w tym, e po prostu kompletnie mi nie
Zaakceptował: xadereq
Komentarz usunięty przez autora