Aktywne Wpisy
Tommy__ +624
Pamiętam jak za gówniaka oglądałem TVP, akurat wchodziliśmy do UE i leciało "Europa da się lubić" gdzie pokazywali, że ludzie, którzy mieszkają w innych krajach, to tacy ludzie jak my, co mają swoje zwyczaje i nawyki, wszyscy potrafią żyć w zgodzie. A teraz można co najwyżej usłyszeć, że Niemcy chcą zniewolić Polskę a imigranty i lewacki terror niszczą zachodnią Europę
#sejm
#sejm
PakaBaka +6
Czy kiedykolwiek sprzedaliście urlop? I jeśli tak, to po ile? 1:1 w stosunku do wypłaty?
Ja bym chciał dostać 1,5 albo nawet i 2 razy więcej – mam 30 dni zaległych, kierownik bardzo nie chce abym w styczniu miał 56 dni wolnego, więc chce „odkupić” te 30 dni, a ja chciałbym za nie nawet i 60 dniówek – czyli jakieś 3 wypłaty ekstra w styczniu bym miał.
Jest szansa, że na to
Ja bym chciał dostać 1,5 albo nawet i 2 razy więcej – mam 30 dni zaległych, kierownik bardzo nie chce abym w styczniu miał 56 dni wolnego, więc chce „odkupić” te 30 dni, a ja chciałbym za nie nawet i 60 dniówek – czyli jakieś 3 wypłaty ekstra w styczniu bym miał.
Jest szansa, że na to
Twórca fanpage SokZburaka żebrze o piniądze, bo inaczej internet straci źródło "kultowych" i "śmiesznych" memów politycznych. 95% twórczości tej strony to takie #bezbeki że aż mi za nich wstyd z zażenowania jak to widzę.
#polityka #sokzburaka #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy
@adgebworthy: Wiesz, żeby dobrze walczyć w obronie ludu pracującego miast i wsi trzeba utrzymywać jako-takie minimum socjalne.
Bardzo dobry pomysł - tak zrobię. Tu zostawiam link dla zainteresowanych tym "humorem" wysokich lotów.
https://www.facebook.com/sokzburaka/
Normalnie jak dziś włączyłem, to z 2 godziny nie mogłem przestać kisnąć.
Patrzcie jaki quality content może stracić polski internet. Gorące na wypoku murowane, licznik plusów wyleci poza skalę( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
no może tylko że macierewicz ma jakieś moce decyzyjne, a rzepliński nie
Jako kuc śmiecham z obydwu stron, i czasem smutam jak sobie przypomnę że Krul miał 4.76% i nic nie może ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@MarianoaItaliano: Trochę tego jest
Po za tym kto mu każe promować posty na facebooku/instagramie czy mieć legalnego Photoshopa. Przesadza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
o #!$%@? sokzburaka wyklęty xD brakuje mu po prostu na dopalacze bo na trzeźwo takiego gówna nie da się produkować.
@Krisskow: Tak:
link
http://www.wykop.pl/wpis/17840187/wykopki-maja-straszny-bol-dupy-o-program-500-mysle/
@Krisskow: Bo to prawda. A ja mogę wesprzeć lub nie tę formę sztuki. Mogę też hejtować fanpage tworzący żenujące memy. Tak działa Wolny Rynek.