Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +5
Czemu na pomorzu się mówi do wszystkiego 'wtedy'?
Kiedyś pracowałam tak, że dużo gadałam przez telefon z ludźmi i ci z północy mi mówili często 'dziękuję wtedy' a ja miałam takie ale kur.wa kiedy xD o co ci chodzi
Kiedyś pracowałam tak, że dużo gadałam przez telefon z ludźmi i ci z północy mi mówili często 'dziękuję wtedy' a ja miałam takie ale kur.wa kiedy xD o co ci chodzi
ale trzeba byc zjebem umyslowym zeby w srodku nocy spamowac #!$%@? obrazkami..
#sim #play #mobilevikings
@kacperarsenal: Lepiej przejdź się do salonu i rozwiąż umowę.
1. Nr masz zarejestrowany,
2. po rozwiązaniu umowy środki które masz przepadają i nie masz nic na koncie,
3. Jak chcesz przenieść nr to zgłoś to u swojego nowego operatora i takie przeniesienie trwa 30 dni,
4. Po rozwiązaniu umowy masz 30 dni okresu wypowiedzenia i dopiero możesz przenieść nr
Tak to wyglada czysto technicznie. Pozdrawiam
1. kiedy była podpisana umowa ?
2. rozwiązując z zachowaniem nr nie dostajesz bonusu za rejestrację, bo jak sama nazwa mówi jest on tylko po rejestracji lub jeśli masz już nr na kartę zarejestrowany od bardzo dawna (tylko zarejestrowany).
pkt 2. z ogólnych warunków skorzystania z promocji: "Z niniejszej Oferty Promocyjnej mogą skorzystać osoby, które dokonają Udostępnienia danych w okresie od 17.11.2016 r. do 01.02.2017 r."
Jeżeli się zdarzyło, że otrzymałeś bonus, to albo jest to błąd, abo luka w regulaminie niniejszym, a więc obowiązuje pkt 21. III części regulaminu: "Wszelkie wyrazy lub wyrażenia pisane w treści niniejszego regulaminu dużą literą należy