Aktywne Wpisy

wykop +10
Dzień dobry, Wykop! #wykopchangelog
W Waszych profilach czeka na Was pewna zmiana, która z pewnością ułatwi Wam śledzenie własnych (i nie tylko!) komentarzy. Tak, tak! Komentowane w profilu powróciły! Znajdziecie je w profilu ---> znaleziska ---> komentowane [patrz screen]
Obecnie wyświetlamy jedynie ostatni komentarz w dyskusji, w kolejnych krokach rozważamy jednak dwie zmiany, które chcielibyśmy z Wami skonsultować:
1. Wyświetlanie w komentowanych większej liczby komentarzy autora. TAK/NIE?
2. Przywrócenie w głównym widoku
W Waszych profilach czeka na Was pewna zmiana, która z pewnością ułatwi Wam śledzenie własnych (i nie tylko!) komentarzy. Tak, tak! Komentowane w profilu powróciły! Znajdziecie je w profilu ---> znaleziska ---> komentowane [patrz screen]
Obecnie wyświetlamy jedynie ostatni komentarz w dyskusji, w kolejnych krokach rozważamy jednak dwie zmiany, które chcielibyśmy z Wami skonsultować:
1. Wyświetlanie w komentowanych większej liczby komentarzy autora. TAK/NIE?
2. Przywrócenie w głównym widoku

ChickenDriver +16
Dlaczego #rozowepaski nie dbają o siebie?
Pytam serio. Żyjemy w czasach, gdy powiedzenie "każda potwora znajdzie swojego amatora" jest aktualne jak nigdy przedtem. Mamy pareto na #tinder gdzie 80% lasek uderza do 20% najlepszych facetów. I tak się zastanawiam czy te niektóre raszple, które mijam na ulicy nie mogą ze sobą czegoś zrobić?
Ogarnąć fryzury, skóry twarzy, wyprostować zęby, pomalować się chociażby delikatnie. Ogarnąć ubiór by fitował do sylwetki. I tak mają
Pytam serio. Żyjemy w czasach, gdy powiedzenie "każda potwora znajdzie swojego amatora" jest aktualne jak nigdy przedtem. Mamy pareto na #tinder gdzie 80% lasek uderza do 20% najlepszych facetów. I tak się zastanawiam czy te niektóre raszple, które mijam na ulicy nie mogą ze sobą czegoś zrobić?
Ogarnąć fryzury, skóry twarzy, wyprostować zęby, pomalować się chociażby delikatnie. Ogarnąć ubiór by fitował do sylwetki. I tak mają

#eveonline
@popo_von_kox: Znaczy się co? Mam coś kupić? Faktycznie dzisiaj rano robiłem zakupy i mało mam isków. Chodzi o to, że nie mam na podatek od sprzedaży?
@Luka_Wars to poprzetlumaczeniu oznacza, że opłata za sprzedaż tego co tam chcesz sprzedać to 22k ISK a Ty posiadasz tylko 15k ISK. Mam nadzieję że pomogłem
podatki można nieco obniżyć pewnymi skillami, standingiem u korporacji posiadającej stację lub handlując w cytadeli o niskich podatkach. właściciele cytadel
@bukszpryt: Czytałeś całą dyskusję? Chcę sprzedać przedmiot przez zakładkę Buyers. Opcja Sell Item wystawia przedmiot do sprzedaży.
@bukszpryt: Ale to robię wtedy przez Sell Item i mam błąd bo nie mam na podatek. Podobno sprzedaż bezpośrednio do kupującego jest bez podatku.