Mirki warto grę zakupić? Nie jest tak tania i pewna ze będzie w nią grało zawsze sporo ludzi jak w csa, dlatego boję sie że skończy ona jak hots. Dużo wykopkow gra ? Jest jakaś wykopowa ekipa ? #overwatch
@Muko no właśnie pogrywam sobie w nią od piątku, ale ludzie ani na voice chacie nie rozmawiają ani nic, wydaje mi się ona bardziej casualowa niż cs, i nie wiem jak z ilością ludzi będzie po tym darmowym weekendzie
@Szalone_Wiadro: Over już jest swego rodzaju kamieniem milowym w grach, możesz mieć pewność, że szybko nie "umrze". Ale jeśli Twoje obawy są zbyt duże aby wydać tę niebagatelną sumę 140pln, zawsze jest darmowy Paladins.
@Szalone_Wiadro: Nie mam pojęcia, jestem ignorantem który uważa, że laptopy nie służą do grania ;). Ale jest darmowy weekend więc możesz ściągnąć i przetestować.
a myślisz że na lapku z i5 6 wersji i 960m 4gb vram i 8 ddr4 będzie płynnie na średnich?
@Szalone_Wiadro: ja gram na niskich choć mam komputer który uciągnie ją na ultra w 120fps. Dzięki temu wciąż mam 120fps, a karta mi się nie grzeje i nawet wentylator się nie włącza na grafice xD i gra wygląda całkiem spoko na niskich, akcja jest tak zajmująca że nie zwracasz uwagę na
@Szalone_Wiadro: gra na pewno nie umrze. Ow w tym momencie to jedna z największych gier pod względem bazy graczy jak i rozwoju na scenei competitive. Jakbym miał wybierać to powiedziałbym, że to już CS szybciej umrze niż OW.
#overwatch
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Szalone_Wiadro: xD
Komentarz usunięty przez autora
@Szalone_Wiadro: teraz jest darmowy weekend to se potestuj.
Gra duzo ludzi mecze znajduje w pare sekund
@Szalone_Wiadro: ja gram na niskich choć mam komputer który uciągnie ją na ultra w 120fps. Dzięki temu wciąż mam 120fps, a karta mi się nie grzeje i nawet wentylator się nie włącza na grafice xD i gra wygląda całkiem spoko na niskich, akcja jest tak zajmująca że nie zwracasz uwagę na