Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +163
Właśnie teraz trwa ważny mecz Polska - Włochy w Lidze Narodów w siatkówce.
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
zielonykszak +102
1. Amiga 600 z dodatkowym 1 MB chipu pod klapką (łącznie 2 mb chipu), kickstart 37.300 z obsługa hdd, zaczepy niepołamane, w środku oryginalne sanki do hdd, mało "żółtaczki" - stan wizualny wg mnie to 4/5.
2. Amiga 600 standardowe 1 MB chipu, kickstart 37.299, więcej żółtaczki, połamane zaczepy, ale można całość skręcić i trzyma się kupy. Wizualnie 3/5.
3. Dwa zasilacze, jeden tzw ciężki (dużo "żółtaczki), drugi lekki (mało "żóltaczki").
3. Dwa joystiki w oryginalnych pudełkach - jeden to http://www.richardlagendijk.nl/cip/joystick/item/competition_pro/en (troche inen pudełko lub joy baaaardzo podobny), drugi to http://www.richardlagendijk.nl/cip/joystick/item/quickjoy_sv-126/en
4. Kilkanaście płyt cd typu polska scena, moduły, jakieś płyty z Magazyny Amiga i podobne (demoscena lub shareware).
Ile to może być warte? Chcę sprzedać, żeby kupić (z dopłatą itp) jakiś używany model rc spalinowego buggy 1:8 w wersji rtr. Może ktoś coś? Pytam tutaj zanim wrzucę na olx/allegro.
Wydaje mi się, że można się spodziewać 400-450 zł za nr 1 z zasilaczem. 350 za nr 2 z zasilaczem. Same zasilacze po 50-60 zł zejdą. Joy Competition Pro like pewnie z 40 zł, a drugi to ja chętnie łyknę :)
@czarnobiaua: Dużo roboty nie ma, jak się wie jak i czym, a cena wzrasta.
P.S wymieniasz może kondensatory?
Co prawda mogłem sobie samemu zrobić, ale okropnie nie lubię babrania się w SMD, a i cena za usługę była rozsądna.
Komentarz usunięty przez autora