Wpis z mikrobloga

@nihil_novi: Wiem, ale jako, że wątek stricte o nas to bardzo łatwo było to opacznie zrozumieć;) a serio bardzo dbamy o to żeby być w porządku i umowa zabezpiecza tylko tyle żebyśmy nie skończyli jak lidl z parówkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@IdzieGrzesPrzezWies: Nie i kropka. Takie sztuczne twory w ogóle nie powinny istnieć. Albo uczysz się sam, albo w ogóle. I jeszcze te ceny kursów... Generalnie @gizmoo3 (jak tylko przeczytałem jego pierwszy post, to od razu wiedziałem, że bezinteresownie to on tutaj nie pisze) ma rację - jeśli oczekujesz wydymania, to się jak najbardziej opłaca.

Poważni pracodawcy wyżej stawiają sobie osoby, które potrafiły same się nauczyć, gdyż wiadomo o czym to świadczy.
  • Odpowiedz
@IdzieGrzesPrzezWies: nie brzmi, jak widzisz sporo ludzi jest na nie, nic ci nie da więcej niż zwyczajne rozpoczęcie pisania i porządna praktyka, a do tego kurs może cię tylko zniechęcić bo zamiast robić to na co masz ochotę będziesz trzepać kurs, a tak to się uczysz na czym chcesz, książkę ogarniesz, tutorial znajdziesz do czegoś ciekawszego, albo samemu.
  • Odpowiedz
@addr: powinieneś uczyć się sam od podstawówki. O średniej i studiach nie wspominam bo po co komu nauczyciele . Być może mierzysz swoją miarą ale ani ja ani Coders Lab nie ma w zwyczaju oszukiwania ludzi.
  • Odpowiedz