Wpis z mikrobloga

Dziś w #ultrawidegaming gra #steep w wersji na #pcmasterrace która to jest obecnie w fazie beta. Na filmie jest sam testowy benchmark (dlaczego nie ma takiej opcji w każdej grze??), który można uruchomić podczas zmian ustawień graficznych, zwykł gameplay będzie w późniejszym czasie.
Sama gra jest całkiem łądna, choć według mnie optymalizacja pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Gra potrafi czasem chrupnąć. Sam tytuł może być według mnie świetną zabawą przy VR.

Jeśli podobają Ci się moje materiał zapraszam na kanał na youtube - UltraWideGaming

#gry #grypc
SpiderFYM - Dziś w #ultrawidegaming gra #steep w wersji na #pcmasterrace która to jes...
  • 2
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: ta gra nie jest ładna jak na new title late 2016, brakuje mi zamieci, podmuchów unoszenia się i zmiany sniegu, jedyne zmiany jakie widzimy to nasz kontakt ze sniegiem ale i slady zaraz znikają, Tomb Raider lepiej odwzorował warunki.
Jakkolwiek to swietna produkcja do grania przy piwie i na pewno na konsolach sie sprzeda, na pc nie wróżę jej przyszlosci.

MEEGAA WTÓRNA, przeszedłem betę i odechcialo mi się do tej
  • Odpowiedz