Wpis z mikrobloga

Mireczki potrzebuje pomocy bo zle sie dzieje. Dzisiaj odrana vapuje sobie liquid Lost Arc PB Krisp 3mg na Kbox Nano od Kangertecha - typ grzalki to clap cos tam.To moj pierwszy dzien z epapierosem przerzucam sie z analogow i teraz moj problem. Mianowicie czuje sie jak na fazie, mam metlik w glowie a oczy to jak nie moje oczy strasznie ciezko opisac to uczucie. W kazdym badz razie wszystkie kolory sa dla mnie bardziej jaskrawe a wszystkie swiatla jasniejsze. I nie jest to przedawkowanie nikotyny bo od rana ubylo mi ze 2 ml ze zbiorniczka. Wiec co to moze byc?
#epapierosy
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamakrazze: Ok, nie doczytałem, przepraszam. Po prostu odstaw efajkę i spróbuj jutro, jak nie przejdzie idź do lekarza. Może to być kwestia jakiegoś syfu w liquidu, spróbuj zmienić też.
  • Odpowiedz
  • 0
@7uras
@Veldzia

Zapaliłem jedna fajkę i objawy ustąpiły w ciągu 20 min więc może to jakiś syndrom odstawienia? Jutro spróbuję zajarać jedna fajkę z rana a przez resztę dnia elektryka i zobaczymy jak będzie
  • Odpowiedz
@Sofa: nie jestem na bank, teraz vapowalem troche i sie jednak #!$%@? czuje po tym liqudzie. Jaki Twoim zdaniem bylby namniej inwazyjny? jakis tytoniowy smak? ludzie tez pisza o paleniu samej bazy ale kompletnie nie wiem o co kaman
  • Odpowiedz
@kamakrazze: baza = glikol+gliceryną+nikotyna (bez dodatków smakowych) można śmiało "palić" przy odstawieniu analogòw (IMO nawet lepiej niż "normalne" lq), a i cena dużo niższa.
  • Odpowiedz