Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +117
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +68
- pani w sklepie wyda za dużo - cebulak nie odda, tylko cieszy się i chwali jak to się mu poszczęściło
- na plaży zakaz wprowadzania psów do wody - cebulaka nie obowiązuje. Nigdy za granicą nie spotkałem się, żeby ludzie wprowadzali psy do wody w której kąpią się inni ludzie (a miejscowych było mnóstwo, nie tylko turyści). W Polsce to nagminne. To samo tyczy się zakazów wyprowadzania psów umieszczonych na osiedlach.
- kradzież w miejscu pracy. Cebulak uważa, że to co ukradnie z pracy to nie kradzież. Najlepsze jest to, że cebulaki potrafią się tym chwalić podczas rozmowy z innymi i jednocześnie pomstować na złodziei polityków xD
I takich przykładów cwaniactwa można przytoczyć mnóstwo. I wiem, że to mniejszość społeczeństwa (mam przynajmniej taką nadzieję), ale potrafi ona psuć opinie całości. I nie wierzę, że minie to wraz z wymarciem pokolenia wychowanego w komunie. Bo takie zachowania widzę tak samo u starych jak i u młodych. To przede wszystkich kwestia złego wychowania i akceptacji takich zachowań w społeczeństwie.
#cebula #polakicebulaki #polakibiedakicebulaki #patologiazewsi #patologiazmiasta #lidl #cebuladeals
@letitbe: Zakładam, że nie znasz realiów PRL-u i nie masz pojęcia jakich wartości tam pożądano w życiu codziennym.
Podczas spotkania międzynarodowego rozmawia prezydent USA z I sekretarzem PZPR.
- Przeciętny Amerykanin zarabia 2000 dolarów, z tego połowę wydaje na życie - mówi prezydent
@letitbe: Malo widziales
@letitbe: nie, nie... jak widzi coś ładnego w pracy i nie ukradnie, to czuje się jak by jemu ukradli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Miałeś też bandę mirków popierających etatowców na DG.
Tego typu zachowania są jak grzyby: to co wykwita nad ziemią to nic w porównaniu do wici ciągnących się pod nią. Jeszcze dużo wody musi w Wiśle upłynąć.
To gdzie ma się pies zesrać? Do nocnika? Cebulactwem jest nie sprzątanie gówna swojego psa, a nie wyprowadzanie go na trawnik. A jeszcze większym cebulactwem jest stawianie tabliczek "zakaz gry w piłkę" albo "nie deptać trawnika" na publicznych trawnikach.
Komentarz usunięty przez autora
@bialaowca: CO XD
To jest w Twoim komentarzu przecież.