Aktywne Wpisy
keymac +4
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, brwi, usta, rzesy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, brwi, usta, rzesy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Pechpechpech +9
#przegryw powiem tak... znowu ruchałem xd nóż #!$%@? czy to jest takie łatwe czy jaki #!$%@? dwa razy byłem dwa razy dupcylrm #!$%@? chyba #!$%@?łem mlodosc na komputerze bo mogłem dupcyc jak pelikan wyruchalalemmale miała chłopaka wiec nie mogła zostać tylko kolejne seksy w tygodniui
#neuropa #polityka #pytanie i pewnie dla niektórych #guwnowpis
@Goofas: szkoda tylko tej ilości przekleństw i ogólnie wulgarności materiałów, no chyba ,że tak trochę łatwiej dotrzeć do widza
Mimo to mowi z sensem i na temat. Przekaz trafia do sluchacza i to chyba jest najwazniejsze.
Na największe wyróżnienie zasługuje akcja jak Wątły w jednym z programów opowiadał o nieprawdziwej informacji a mianowicie obrzuceniu gównem autobusu przez
@tetradon777: No tak, przecież nie ma nad sobą wydawcy który "podsuwa neewsy" w końcu liczy się sensacja i gównoburza
@tetradon777: Myślisz ,że specjalnie nagrywał
Przy tych całych wygłupach Wątłego, które często zabierały po kilka minut programu to zagospodarowanie kilkunastu sekund nie było by problemem sprostowanie informacji. Nie wspominając o wylewaniu przez niego oceanu przekleństw za które KRRiT nakładała kary na superstacje.