Wpis z mikrobloga

@Wirtuoz: Niee, tu jest o wiele lepiej. Duża szansa na coś fajnego, ale ogólnie nie polecam ze względu na to, że wszystkie przedmioty są mało warte, ceny zbyt szybko spadają. Lepiej kupić za 2 klucze np. dark mattera (warty 1,5) niż otwierać skrzynki. Otwieranie skrzynek jest opłacalne tylko jak wychodzą nowe + musisz ich otworzyć minimum 10 :P Wtedy mozesz te itemy co wypadly sprzedać i zrobić na tym profit
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: Kojarzę Cię i nie wiedziałem, że grasz w rocketa :P Ogólnie ja jak zaczynałem trejdować to miałem 3 skrzynki cc1 i z tego mam aktualnie 130 kluczy :P Niestety dawno już zaprzestałem przez brak czasu, ale wiem co i jak. Jak coś to pytaj :P
  • Odpowiedz
@Nevertheless: ja to i tak robię czysto 4 fan, więc może otworze a za klucze coś fajnego wymienię tyko jeśli mówisz że to traci tak na wartości to czy jest sens czegoś szukać za klucze do grania?
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: Moim zdaniem nie, wartośc kluczy jest stała, nie zmienia się chyba od początku ich wprowadzenia :P Kupisz itemek za 5 kluczy a za parę tygodni będzie warty 1 klucz, wyjdzie nowy z nowej skrzynki i #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Znaczy polecałbym Ci kupić samochód, np. dominusa GT teraz mozna go zdobyc za 2 klucze co jest niczym xD Ja sprzedawalem go pamiętam po 15.
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: Np. ja bardzo lubię Dominusa GT i polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Te zwykłe fury są ble, a dominusGT jest dla prawilniaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z tymi itemaim to wiadomo wszystko traci na wartosci w csgo tez. Tka mozna gaddac ze kupujesz a potem to #!$%@? warte bedzie. Tak jest ze wszystkim, z rzeczami w zyciu realnym tez xD kurtki
  • Odpowiedz