Aktywne Wpisy

viero +103
tak ogólnie powiem o co mi chodzi. żyję dla mamuni. jak mamusi zabraknie to będę mógł wreszcie umrzeć. nie lubię tego życia. żyję w przeszłości. nic mnie z teraźniejszości nie cieszy. gram w stare gry, oglądam stare filmy, uważam że świat po roku 2010 nie istnieje.
#przegryw
#przegryw
xena_x +4
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest

Plany sie zmieniły i padł pomysł na Livigno.
Termin: początek grudnia.
Planowo 4 noce więc pewnie 5 dni jazdy.
Organizacyjnie wyjazd samodzielny - noclegi przez booking żarcie i cała reszta we własnym zakresie.
Jakieś sugestie i rady odnośnie tego miejsca?
źródło: comment_SjcSfVrappahQEsNIsJ5yPlyTUQyRaex.jpg
PobierzJa pierwszy raz tam więc sam ciekawy jestem ile wyjdzie.
Myslę tylko bo skipasy pewnie na daną częśc osobno i na która stronę się przymierzać (że tak powiem prawo czy lewo?;) )
źródło: comment_c7cA7MAN3Ex1znVabXfjk6bhs7B20tXC.jpg
Pobierzpoza tym, zapisz się na przeszczep wątroby bo tam dostaje ostro.
Jedzenie warto ciągnąc z Polski czy aż takiej przebitki nie ma?
Co do wypożyczenia ciężko mi odpowiedzieć, ja mam cały swój sprzęt ale wg mnie lepiej i taniej jest wypożyczyć sprzęt w Polsce.
@frez: jest jeszcze Bivio w budynku hotelu- niezły #!$%@?łek
@smieszna_malpka: niestety juz nie ma miejsc na nasz termin.
Zastanawiam sie tylko czy na początku grudnia będa już warunki, to trochę wcześnie.
@frez: sprzęt z polski...Jedziemy z wybrzeża więc od razu w Szczecinie na Niemcy i dalej a tutaj wypożyczalnia sprzetu...sam wiesz. Coś tam niby jest w samym Szczecinie bo nawet buty u nich kupowałem ale nie mam przekonania.
A co
https://www.carosello3000.com/pl/gora/wypozyczalnie-sprzetu
napisz do nich i popytaj o ceny
- znajdę w szczecinie wypożyczalnie sprzętu narciarskiego? ( ͡º ͜ʖ͡º)
- jak już znajdę (bo coś tam google mi wyrzuca), nie będzie ryzyka że tam na miejscu w terenie mi nie przypasuje deska i będę musiał i tak coś innego tam brac?
To Twój pierwszy sezon na śniegu? Bo takie pytania nowicjusza lekkie zadajesz...