Aktywne Wpisy
tak-nie-wiem +177
Rewolucja w technologii mobilnej, która była... ale jednocześnie jej nie było.
Okolice lat 2007 - pozostaniemy jeszcze przy tym okresie - były czasami, gdy rynkiem mobilnym rządził system Symbian. I "rządził" to mało powiedziane, był niemalże monopolistą. Pojawiały się co prawda takie rozwiązania jak Windows CE Microsoftu (rok 2002), czy BlackBerry (także 2002), ale były to rozwiązania mimo wszystko niszowe.
Tymczasem w Mountain View - niewielkim mieście z pięknym widokiem na górę
Okolice lat 2007 - pozostaniemy jeszcze przy tym okresie - były czasami, gdy rynkiem mobilnym rządził system Symbian. I "rządził" to mało powiedziane, był niemalże monopolistą. Pojawiały się co prawda takie rozwiązania jak Windows CE Microsoftu (rok 2002), czy BlackBerry (także 2002), ale były to rozwiązania mimo wszystko niszowe.
Tymczasem w Mountain View - niewielkim mieście z pięknym widokiem na górę
Wontensso +10
Kurła od 3 miesięcy próbuje sprzedać działkę budowlaną 20 arów w lubuskim w okolicach gorzowa wlkp. Za dobrą cenę. Na prawdę fajna, przy lesie. Na wsi. Co jest nikt nie chce się budować? 10k odsłon na otodom i 1 telefon
#nieruchomosci
#budujzwykopem
#dom
#nieruchomosci
#budujzwykopem
#dom
https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi5-qualcomm-snapdragon-820-18ghz-3gb-ram-32gb-rom-7313.html
@login_zajety_sic: Dodatkowy rok bo rok masz normalnie, gwarancja jeśli są części realizowana jest w Polsce, jeśli nie ma części to Chiny lub Hiszpania.
nie rozumiem
Tamta wersja to nie tylko lepszy procek, ale także szybsza pamięć RAM i więcej pamięci bo 64.
wysyłka z chin:
tel 280$ + 5$ gw + 17$ DHL + 14$ ubezpiecznie od vatu = 316$
wysyłka z EU:
tel 320$ + 5$ rok gwarancji + 17$ DHL = 342$
Zgadza się ?
Kolejna sprawa jak z tym LTE i dual sim jest w Mi5 ? Ponoć LTE ma za jakis czas działać głównie na 800Mhz a Mi5 nie obsługuje
nie ma b20 czyli LTE 800, w miastach nie będzie problemów z LTE, jedynie na zadupiach
tak, nie ma slotu na karte microsd
ja tylko słyszałem że mają
Jeszcze jedno pytanie od posiadaczy, Google maps + spotify + yanosik, ogarnia ten telefon w sensie nie ubija aplikacji gdy sa wszystkie uruchomione ?
@login_zajety_sic: Pamiętaj że tam będziesz mieć mniej niż 26GB. Będzie działać
@login_zajety_sic Kraków Play