Wpis z mikrobloga

@echelon_: Słucham stale tego co wychodzi. Fakt już nie czekam na każdy poniedziałek i nowe wydania jak 6-7 lat temu ale słucham i mam prawo do swojej opinii. Są rzeczy nowe które mi się podobają i są też takie którymi gardzę.
  • Odpowiedz
@echelon_: Znaczy że trance ostro odpiera ataki EDM i kawałki różnią się od siebie, bo nie są robione pod wzór? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

HURR DURR Jaki ja jestem wielki koneser muzyki klubowej. Kiedyś to był trance a nie to co dziś komercyjne gówno.

Zawsze mnie śmieszy taka postawa 'ekspertów' którzy nie widzą, albo nie chcą widzieć posuchy i szajsu jaki jest aktualnie w muzyce elektronicznej. Swego
  • Odpowiedz
@Axiss: Trance dzisiaj nie jest już tak spektakularny jak kiedyś, zanika melodyjność, a zostaje coraz więcej łubu-dubu. Mimo to ciągle pojawiają się jakieś perełki. Powiedz mi czego słuchałeś do 2009 roku, a powiem Ci czy w nowościach znajdziesz coś dla siebie. Poniżej przykład dobrej produkcji, mój ulubiony utwór ubiegłego roku:

Ferry Corsten presents Gouryella - Anahera
magic21222 - @Axiss: Trance dzisiaj nie jest już tak spektakularny jak kiedyś, zanika...
  • Odpowiedz
@magic21222: Byłem wielkim słuchaczem Tiesto's Club Life przez kilka lat, więc były tam mieszanki zarówno starych jak i nowych numerów. Lubiłem też bardzo Above & Beyond.

A to co poleciłeś bardzo dobre! Czuć w tym starego ducha Gouryella.
  • Odpowiedz
@Axiss O Tiesto możesz zapomnieć, szkoda ogólnie strzępić na niego ryja, lepiej uznać że po 2008 roku już nic nie wydawał - tak jest lepiej. Co do A&B możesz spokojnie włączyć do playlisty, nie będziesz rozczarowany. Szczególnie polecam ich akustycznie - wielu Mirków też poleca :) Oprócz tego zdecydowanie FSOE, Ferry, Markus Schulz - trzymają stale poziom.
  • Odpowiedz