Aktywne Wpisy

brednyk +143
***** TVN!
Wszystkie partie w piątkowym wydaniu Faktów pokazane rzeczowo jeśli chodzi o ostatni dzień kampanii a Konfederacja w negatywnym świetle i o tym że sondaże spadają, mimo że od miesiąca są na podobnym poziomie.
Oczywiście pompowanie Lewicy pokazanej najlepiej, w samych superlatywach.
Żenująca stacja, która ma być czymś innym niż TVP a jest takim samym szambem dezinformacyjnych. To mnie utwierdza w przekonaniu, że system trzyma się mocno.
Dlatego nie rozumiem jak
Wszystkie partie w piątkowym wydaniu Faktów pokazane rzeczowo jeśli chodzi o ostatni dzień kampanii a Konfederacja w negatywnym świetle i o tym że sondaże spadają, mimo że od miesiąca są na podobnym poziomie.
Oczywiście pompowanie Lewicy pokazanej najlepiej, w samych superlatywach.
Żenująca stacja, która ma być czymś innym niż TVP a jest takim samym szambem dezinformacyjnych. To mnie utwierdza w przekonaniu, że system trzyma się mocno.
Dlatego nie rozumiem jak

Heteroseksualiści i patrioci plusują, a waginosceptycy i wrogowie narodu siedzą cicho.
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki

Poza tym, warto mu wierzyć że wie co robi, bo przecież - jak sam CynicznySkurczybyk napisał -
To, że w ogóle miał taki okres w życiu jest tak samo prawdziwe jak rymowany jest wierszyk który wymyśliłem:
Ale ironia na bok. Wielu z Was wydawało się go popierać, inne zdanie mieli w zasadzie tylko @johny-kalesonny (wyzwany od bordostulejarza), @graf_zero i @MrocznyBrokul (j/w) oraz @TurboDynamo i @bamalisowa (zwyzywana jako totalnie niezrównoważona przedstawicielka logiki różowych pasków)
Z racji, że ten wątek wzbudził tak duże emocje, zwracam się do wszystkich z pytaniem w ankiecie:
Czy uważasz, że radzisz sobie w relacjach z kobietami?
Z kobietami to jak z psami.
Za łeb i do ziemi aż będzie skomleć i przepraszać albo za drzwi.
@K_Wittchen: zwykłe kłamstwo
zwykłe kłamstwo
Stulejarskie fantazje. Przy czym tak, zapewne jest sam - w końcu zajęty nie spotykałby się z inną.
.
.
To może wyjaśnijmy FAKTY a nie dziwne
Zarzut o białorycerstwo to kłamstwo, bo nie zależy mi na obronie tej dziewczyny, a na udowodnieniu pewnego faktu - mamy na Wykopie grono stulejarzy, którym się wydaje że rozumieją kobiety. I robisz wrażenie, jakbyś do tego grona aplikował.
Odpowiedź na Twoje "fakty":
- Potraktował ją poważnie, przyjął PERSONALNIE tekst "już się nie będziemy spotykać". Jak frajer, którym laska
@K_Wittchen: xDDDDDDDDDDDD
"oczywiście nie ja, ja to wiesz, psychologia, behawiorystka, pełen komplet"
xDDDDD x2
Polecam znaleźć w słowniku termin "personalnie" bo jeżeli zarzucasz komuś, że w kontaktach interPERSONALNYCH, groźbę/obietnicę co do ich kontynuacji przyjął PERSONALNIE, to... cóż woda jest mokra to prawda XD
Zresztą nieźle sobie nim wysterowała, majstersztyk taktyki. Potem przez chyba 20
Jeśli zatem
^ tego nie powiedziałem, ale miło że za takiego mnie uważasz. Po wpisie @bamalisowa wnioskuję, że dobry jesteś we wkładaniu słów w cudze usta.
He-he-he,
13 godz. temu / 0 plusów. No nie pykła Ci atencja, nie pykła. Chciałeś pojechać na moim gorącym wpisie i nie wyszło. Coż, peszek.
@Naxster: Dziękuję Ci za obronę mojego dobrego imienia. Dobrze prawisz i wypunktowałeś ziomeczka, a ten nawet nie zauważył, że został znokautowany i dalej #!$%@? swoje XD No cóż, dla wielu nie ma już ratunku :)
Ja mam wrażenie, że
Honor w Twoim przypadku piszę za każdym razem kursywą, bo żadnego honoru w tym de facto nie ma. UNIOSŁEŚ się honorem w nieodpowiedniej sytuacji i z laską która Cię kręciła już nie jesteś. Tyle:)
Tak jak wspomniałem wcześniej, ani z Ciebie cyniczny, ani skurczybyk. Laska Cię sprawdzała, czy jesteś zaangażowany po KILKU spotkaniach :D - i sprawdziła to, miała rację -
oraz
:)
@K_Wittchen: Ogólnie jak ktoś pisze take emoty (jak np. @Naxster:) to imho skończyła się dyskusja i zaczęła się ideologiczne walenie konia nad casusem przecież prostej sytuacji. "A Ty jesteś stuleją!", "a Ty posiadasz atrybuty wykopowego mizogina, bo porównujesz ludzi do zwierząt", "a Pan fiut!", "a Pan jest #!$%@?!" itd.
Dalej podtrzymuję zdanie, że w tamtej sytuacji OP #!$%@?ł, bo nie powinno się tak reagować na takie teksty. Też obrona
@bamalisowa ma