Wpis z mikrobloga

Wczoraj @CynicznySkurczybyk zjechał laskę za to, że miała czelność odmówić mu kolejnych spotkań (tutaj cała historia). Uniósł się honorem, bo przecież słowa jakiejś laski z którą się całowało raz czy dwa znaczą tyle, że trzeba wylać z siebie tonę żółci jeśli ONA śmie mieć inne zdanie na temat łączącej was relacji (i warto jeszcze ubrać tą żółć w "obronę romantycznych mireczków"). Aktualnie prawdopodobnie siedzi samotny, jest bez dziewczyny ale ma zachowany honor. Nie będzie jakaś laska z którą spotkał się 3 czy 4 razy grała mu na jego głębokich uczuciach! Hardy gość, nie ma co.

Poza tym, warto mu wierzyć że wie co robi, bo przecież - jak sam CynicznySkurczybyk napisał -

(...) okres gdy chodziłem z laskami do łóżka dla sportu jest już dawno za mną.

To, że w ogóle miał taki okres w życiu jest tak samo prawdziwe jak rymowany jest wierszyk który wymyśliłem:

Cyniczny Skurczybyk,

Samiec Alfa.

Ale ironia na bok. Wielu z Was wydawało się go popierać, inne zdanie mieli w zasadzie tylko @johny-kalesonny (wyzwany od bordostulejarza), @graf_zero i @MrocznyBrokul (j/w) oraz @TurboDynamo i @bamalisowa (zwyzywana jako totalnie niezrównoważona przedstawicielka logiki różowych pasków)

Z racji, że ten wątek wzbudził tak duże emocje, zwracam się do wszystkich z pytaniem w ankiecie:

Czy uważasz, że radzisz sobie w relacjach z kobietami?

• Tak, i zachowałbym się jak CynicznySkurczybyk 40.5% (15)
  • Tak, i uważam zachowanie CynicznegoSkurczybyka za słabe 40.5% (15)
  • Nie radzę sobie 18.9% (7)

Oddanych głosów: 37

• 17
zjechał laskę za to, że miała czelność odmówić mu kolejnych spotkań

@K_Wittchen: zwykłe kłamstwo

że trzeba wylać z siebie tonę żółci jeśli ONA śmie mieć inne zdanie na temat łączącej was relacji

zwykłe kłamstwo

Aktualnie prawdopodobnie siedzi samotny, jest bez dziewczyny ale ma zachowany honor.

Stulejarskie fantazje. Przy czym tak, zapewne jest sam - w końcu zajęty nie spotykałby się z inną.

.
.
To może wyjaśnijmy FAKTY a nie dziwne
@Naxster, dlaczego pierwsza moja ocena to kłamstwo? Dlaczego moja druga ocena to kłamstwo?

Zarzut o białorycerstwo to kłamstwo, bo nie zależy mi na obronie tej dziewczyny, a na udowodnieniu pewnego faktu - mamy na Wykopie grono stulejarzy, którym się wydaje że rozumieją kobiety. I robisz wrażenie, jakbyś do tego grona aplikował.

Odpowiedź na Twoje "fakty":
- Potraktował ją poważnie, przyjął PERSONALNIE tekst "już się nie będziemy spotykać". Jak frajer, którym laska
mamy na Wykopie grono stulejarzy, którym się wydaje że rozumieją kobiety.

@K_Wittchen: xDDDDDDDDDDDD
"oczywiście nie ja, ja to wiesz, psychologia, behawiorystka, pełen komplet"

Jak frajer, którym laska może sterować.

xDDDDD x2
Polecam znaleźć w słowniku termin "personalnie" bo jeżeli zarzucasz komuś, że w kontaktach interPERSONALNYCH, groźbę/obietnicę co do ich kontynuacji przyjął PERSONALNIE, to... cóż woda jest mokra to prawda XD
Zresztą nieźle sobie nim wysterowała, majstersztyk taktyki. Potem przez chyba 20
@Naxster: No bardziej to już moich słów wypaczać nie możecie. Nie napisałam nigdzie, że wszystkie jesteśmy jebnięte i że to jest ok. Uważam natomiast, że nasza potrzeba odczuwania różnych emocji (w wyolbrzymieniu niestabilność) sprawia, że czasem coś #!$%@?. Jedne bardziej, drugie mniej. I w zależności od tego jakie będą wasze reakcje na nasze zachowania, będziemy was szanować lub nie. I uwaga: klapsa na dziąsło też nie należy rozumieć dosłownie.

Jeśli zatem
@Naxster, ja Ci udowadniać niczego nie muszę.

oczywiście nie ja, ja to wiesz, psychologia, behawiorystka, pełen komplet

^ tego nie powiedziałem, ale miło że za takiego mnie uważasz. Po wpisie @bamalisowa wnioskuję, że dobry jesteś we wkładaniu słów w cudze usta.

Polecam znaleźć w słowniku termin "personalnie" bo jeżeli zarzucasz komuś, że w kontaktach interPERSONALNYCH, groźbę/obietnicę co do ich kontynuacji przyjął PERSONALNIE, to... cóż woda jest mokra to prawda XD

He-he-he,
@K_Wittchen: Ja to skwituję tylko tak: XDDD

13 godz. temu / 0 plusów. No nie pykła Ci atencja, nie pykła. Chciałeś pojechać na moim gorącym wpisie i nie wyszło. Coż, peszek.

@Naxster: Dziękuję Ci za obronę mojego dobrego imienia. Dobrze prawisz i wypunktowałeś ziomeczka, a ten nawet nie zauważył, że został znokautowany i dalej #!$%@? swoje XD No cóż, dla wielu nie ma już ratunku :)

Ja mam wrażenie, że
@CynicznySkurczybyk: chodzi mi o plusy, tak, pewnie, W ANKIECIE :D

Honor w Twoim przypadku piszę za każdym razem kursywą, bo żadnego honoru w tym de facto nie ma. UNIOSŁEŚ się honorem w nieodpowiedniej sytuacji i z laską która Cię kręciła już nie jesteś. Tyle:)

Tak jak wspomniałem wcześniej, ani z Ciebie cyniczny, ani skurczybyk. Laska Cię sprawdzała, czy jesteś zaangażowany po KILKU spotkaniach :D - i sprawdziła to, miała rację -
xDDDDDDDDDDDD

@K_Wittchen: Ogólnie jak ktoś pisze take emoty (jak np. @Naxster:) to imho skończyła się dyskusja i zaczęła się ideologiczne walenie konia nad casusem przecież prostej sytuacji. "A Ty jesteś stuleją!", "a Ty posiadasz atrybuty wykopowego mizogina, bo porównujesz ludzi do zwierząt", "a Pan fiut!", "a Pan jest #!$%@?!" itd.

Dalej podtrzymuję zdanie, że w tamtej sytuacji OP #!$%@?ł, bo nie powinno się tak reagować na takie teksty. Też obrona
@K_Wittchen @Naxster o w mordę. Ale gówno burza ((oo)) Ten @CynicznySkurczybyk i ta jego różowa są siebie warci. Pseudomanipulatorka i "samiec alfa". Swój na swego trafił. Skurczybyk, radzę Ci schować raz na jakiś czas dumę do kieszeni. Nie mówię że zrobiłeś źle ale chcąc czy nie chcąc ładnie się złapałeś na shit testa. Jednym słowem przegrałeś i ty i ona. A referaty moralne zachowaj dla siebie.

@bamalisowa ma
Pobierz Djkudlaty - @K_Wittchen @Naxster o w mordę. Ale gówno burza (⌒(oo)⌒) Ten @CynicznySku...
źródło: comment_VFtZuo92KFA3y1avmNSQr0s0Apoqca2K.jpg