Aktywne Wpisy
wfyokyga +54
Skąd taki misiu wie, żeby rozłożyć ciężar na lodzie? Mamusia mu pokazała czy doświadczenie życiowe? Pytanie do misiologa
#zwierzeta
#zwierzeta
truskafa +1
Jak to jest faceci, piszecie do dziewczyny pierwsi na #tinder jak się wam podoba?
Zastanawiam się z czego to wynika, że mam tak dużo par a tylko czasem odezwie się jakiś facet.
Wiem, że korona by mi nie spadła gdybym sama pierwsza napisała, ale już czasem tak robiłam i później. Gdzie uważam, że jestem atrakcyjna i takie też dostaję komentarze. Może patrzycie mocno na opis a ja go nie mam na przykład?
Zastanawiam się z czego to wynika, że mam tak dużo par a tylko czasem odezwie się jakiś facet.
Wiem, że korona by mi nie spadła gdybym sama pierwsza napisała, ale już czasem tak robiłam i później. Gdzie uważam, że jestem atrakcyjna i takie też dostaję komentarze. Może patrzycie mocno na opis a ja go nie mam na przykład?
Komentarz usunięty przez autora
@Daleki_Jones: Dlaczego niechęć do wychowania w wierze katolickiej to gimboateizm?
A nawet jeśli jakoś udowodnisz mi, że to gimboateizm, to co z dziećmi innej wiary, będzie dla nich oddzielna modlitwa, czy raczej nawracanie co posiłek?
Pomijając już kwestię tego, że to rodzic powinien decydować jak wychowywać swoje dziecko... demokracja o której mówisz daje tutaj dupy. Albo inaczej - sytuacja, o której rozmawiamy nijak ma się do demokracji. Skąd w ogóle pomysł, żeby zachcianki większości przerzucać na wszystkich? To, że większość Polaków nie pali papierosów, nie daje ci najmniejszego prawa żeby zakazywać palenia osobom, które chcą
@Cogres: To się nazywa dyktatura większości
In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi!
@kinlej: Patrzę w prawo, widzę szafkę. Patrzę w lewo, widzę ścianę. Patrzę wprost, widzę monitor. Patrzę w tył, widzę okno.
Boga jakoś nie widzę.
@Pogromista: Sama kwestia głosowania nad czymś takim to idiotyzm. Jak dziecko chce się pomodlić, to się modli, nie chce, to nie modli. Jakiekolwiek zmuszanie kogokolwiek do czegokolwiek jest idiotyzmem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@TheKarp: No chyba nie do końca.
@TheKarp: Niestety, ale niewierzący lecą do piekła. Bóg jest dosyć zazdrosny jeśli chodzi o kwestie wiary.