Wpis z mikrobloga

Ide sobie dziś jak co 21H zrobić Tour de Prądnik czerwony i sobie odbijam dwa gymy elegancko ide do trzeciego problem z gpsem to sobie go odpuściełem i idę do czwartego patrze jest tam mój team więc musze prestiż podbić biore łyk swojego ulubio9nego napoju siadam na ławeczce i zaczynam walke po jakimś czasie przychodzi jakiś chłopak na oko 13 lat mutacji nie przeszedł i widzę, że coś tam na telefonie robi i mówi do siebie "seaking wybieram Cie" to byłem pewny, że albo chce odbić gyma albo też prestiż podbija więc stwierdziłem, że poczekam na obrót sprawy napiłem się kolejnego łyka ulubionego napoju i patrze, że prestiż gyma rośnie to zacząłem też bić i jak już wystarczający był level do wrzucenia poka to szybko dałem swojego Muka i słysze obok ławeczka jak chłopak zrobił "grrrr" "no nie" i sobie poszedł, a chciałem mu zaproponować by daoleuj prestiż podbijać i żeby dorzucił swojego poka, ale cóż poszedł sobie.
#oswiadczeniezdupy #pokemongo
  • 8
@kepasaparadox: To ja jak dziś pierwszy gym odbijałem to była taka historia, że odbiłem i się zastanawiam jakiego poka wrzucić i zanim zdążyłem wrzucić jakaś dziewczyna wrzuciła swojego pokemona dobrze, że miałem ten sam team to dorzuciłem swojego i wszyscy byli happy:)