Wpis z mikrobloga

Mireczki, właśnie dostałem swojego Joyetech vTwo mini i Cubis Pro i ... nie wiem jak zacząć.

Głównym problemem jest wybór grzałki i trybu. Dostałem takie grzałeczki w zestawie:
- LVC Clapton 1,5Ohm MTL
- NotchCoilTM 0.25ohm DL 30-70W
- SS316 0,5Ohm DL 15-30W
- QSC Coil
i na dodatek jakaś watę (nie mam pojęcia do czego) no i ustnik i gumki (mniemam, że pewnie po to, żeby Tankiem nie porysować Evic VTwo).

Powiedźcie mi - na początek którą będzie najlepiej wsadzić (liquid 0mg, chce duże chmurki i dobry smak)? I czym one się w praktyce różnią? I PO CO TA WATA?! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#epapierosy #epapieros
  • 27
@Sofa: z całym szacunkiem, ale co takiego złego napisałem, że się spinasz? Widzisz coś złego w dymieniu sobie w domowym zaciszu albo na zewnątrz?
@Sofa: a, to w takim razie jeszcze dzisiaj odsyłam do producenta z reklamacją, że nie ostrzegł mnie, że MUSZĘ być uzależniony od nikotyny i używać go TYLKO do rzucania palenia analogów. Dzięki!
@Sofa: Ps. A te landrynki to jaki smak? Bo boję się, że też mogę przez przypadek wziąć te do odświeżania oddechu zamiast do smakowania i będę musiał wymieniać. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Epapieros jest do rzucania nikotyny, a nie do puszczania dymków.

@Sofa: a kuchnia jest od zmywania garów i gotowania a nie wygłaszania dziwnych opinii w internecie.

Dobrze, nie ma sensu kontynuować dalej rozmowy z @Sofa

Zamontowałem SS316 wg porady @Kaelthas: ustawiłem tryb TEMP SS316, temperaturę 235st, PWR 30W, Coil o,5OHM i .... dym jest strasznie gorący. Ale będę kombinował. Dzięki za pomoc!
@Sofa: to po co Ci sprzęt który robi duże chmury jak tylko rzucasz nikotyne?

Pal że spinnerka albo innego egonka, zalej liquid 18mg i zaspokajaj głód nikotynowy.

Smakowych lq też nie można dymic? Przecież to do rzucania fajek więc tylko tytoniowe są akceptowalne... prawda?