Aktywne Wpisy
Techguy91 +103
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
morgiel +19
moja poduszka też tak wygląda XD wie ktoś dlaczego? czemu to się robi żółte?
#heheszki #humorobrazkowy #pytanie
#heheszki #humorobrazkowy #pytanie
Dziewięcioletni chłopiec, który został niedawno najmłodszym studentem w Polsce, po dwutygodniowym pobycie w akademiku został z niego wyrzucony.
Jak donoszą źródła Super Informera, najmłodszy Polski student okazał się bardzo towarzyski i szybko polubił życie studenckie. Nawet najstarsi studenci z trzeciego roku, którzy studiują już sześć lat, byli pod wrażeniem dokonań dziewięciolatka i stopnia w jakim lekceważył wszelkie zasady.
Młody student już pierwszego dnia pobytu w akademiku rozpoczął pijackie eldorado, które kontynuował ze starszymi kolegami. Zarząd akademika początkowo traktował występki małego geniusza z przymrużeniem oka. Proceder ten jednak zakończył się wczoraj w nocy, gdy dziewięciolatek mający 2,3 promila alkoholu w wydychanym powietrzu wyrzucił drzwi swojego pokoju przez okno. Władze akademika nie przyjęły tłumaczeń młodego żaka, który twierdził, że chciał stworzyć tym sposobem portal czasoprzestrzenny.
Młody student poproszony o komentarz w tej sprawie odpowiedział tylko jednym zdaniem – „Piękne jest życie młodzieńca, ale ciężkie zarazem”
#superinformer #politechnika #politechnikalubelska #lublin #heheszki #pasta
@SuperInformer: możesz mi to wytłumaczyć?
STUDENT PRAWA MUSI ZAMKNĄĆ MORDĘ
Według mieszkańców wioski Chodel i okolicznych miejscowości, Karol Torba, który mieszka dziesięć domów za kościołem i zachowuje się jak Bóg wie kto, seryjnie musi zamknąć mordę.
Pomimo okresu wakacyjnego, sprawca zamieszania nie przestaje obwieszczać całemu światu, że jest na studiach prawniczych i już za rok będzie mógł się mianować tytułem aplikanta prawa.
Rówieśnicy Karola opisują jego zachowanie jako zarozumiałe, aroganckie i niesamowicie irytujące odkąd rozpoczął studiowanie.
@SuperInformer: jak skisłem XD
najlepsze jest to że słyszałem ten cytat na żywo od osoby która go ,,wymyśliła'' ( ͡° ͜ʖ ͡°)