Hej! Robię sobie prostą aplikację do ankietowania ludzi, gdzie dane każdego playera mają być trzymane w jsonie, tak jak i dane każdej ankiety. Nie mam problemu z jsonem od playera. Ten może być nawet za każdym razem przepisywany na nowo. Jednakże w kwestii jsona od ankiety, nie mogę zastosować tego rozwiązania. W jaki sposób rozwiązać taką komunikację?
Niestety nie wiem nawet czego dokładnie szukać XD chodzi mi komunikację rozwiązaną na podstawie wiadomości typu player przekazuje info do jsona ankiety "zwiększ to i to o jeden" na przykład. Nie mogę przepisywać całego jsona za każdym razem, gdyż w sytuacji gdy będzie kilku playerów, będe mógł gubić niektóre wiadomości.
Robię sobie prostą aplikację do ankietowania ludzi, gdzie dane każdego playera mają być trzymane w jsonie, tak jak i dane każdej ankiety. Nie mam problemu z jsonem od playera. Ten może być nawet za każdym razem przepisywany na nowo. Jednakże w kwestii jsona od ankiety, nie mogę zastosować tego rozwiązania. W jaki sposób rozwiązać taką komunikację?
Niestety nie wiem nawet czego dokładnie szukać XD chodzi mi komunikację rozwiązaną na podstawie wiadomości typu player przekazuje info do jsona ankiety "zwiększ to i to o jeden" na przykład. Nie mogę przepisywać całego jsona za każdym razem, gdyż w sytuacji gdy będzie kilku playerów, będe mógł gubić niektóre wiadomości.
#csharp #unity3d #programowanie
Komentarz usunięty przez autora