Wpis z mikrobloga

@NexciaK: @Tasanga: ja odkrylem, ze w bronzie najlepiej grac na midzie, bo nie trzeba na nikim polegac. na bocie support bedzie sie #!$%@? ciagle i trzeba bedzie go ratowac, albo bedize uciekal i nie bedize pozytku, a na topie jungler bedzie plakal ze mu okazji do gankowania nie dajesz
@Tasanga: Sek w tym ze moj ulubiony pick to LB. 6 LVL - roam na bota, czasami nawet na 3. Byly mecze gdzie wbijalem assasynem po 7/8 razy a moj bot i tak potrafil #!$%@? swoja przewage natychmiast :D
Juz nie wspomne ze robiac jako jungler wizje z kraba, pinka w 3 i warda w krzakach i tak bot potrafil dac sie zajsc na plecy.
@Tasanga: A jeśli gram supportem i mimo roamingu, playsów czy starania się o utrzymanie graczy z drużyny przy życiu, ci idioci nadal się #!$%@?ą na każdy możliwy sposób, nie myślą i mimo zdobywania S w meczach nadal je przegrywasz i wciąż jest flame i #!$%@? mmr?

Platyna jest gorsza niż silver bo w silverze ludzie wiedzą, że są chuowi. W platynie myślą, że są zajebiści i nie potrafią przyjąć porad czy
@NexciaK: @jem_pierogi: Polecam taki j protip. Działał w gold. Jak grasz po stronie niebieskiej zabójcą to róbcie tak:
(Rengar/Kha)
- golemy
- Red
- Na Rengarze bierzemy 2 lv dobijamy 5 ferro, Kha standardowo
- idziemy na enemy reda i stawiamy warda (czasami można trafić na przeciwnika który juz robi reda więc lepiej wejść w krzaki od strony golemów albo ma zwardowane ale rzadko)
- Duża szansa na FB i
@Tasanga: Właśnie dlatego przerzuciłem się na support - bo wiem, że dobrego adc jest znaleźć o wieeele łatwiej niż dobrego supporta. Ale to nie zmienia faktu, że nawet skill nie pomoże gdy ktoś ma problem z myśleniem.
@NexciaK: No jeśli zasługujesz na wyższą ligę to się musisz nauczyć. XD Rengar przy użyciu wardow może w różne miejsca skakać.
@MyPhilosophy: Takie życie. Jak grałem to tragedii nie było ale pare ludzików się znalazło. Miałem taki mecz w promo do p3 gdzie rene na nasusa #!$%@?ł się trzy razy do 4 minuty.
@NexciaK: No jeżeli grasz na poziomie G4/5 to specjalnych umiejętności nie potrzeba. Najłatwiej wycerrować z jungli zabójcami na tym poziomie. Jak koleś miał p2 w s5 to musiał być boostowany.