Aktywne Wpisy
Lujdziarski +473
miki4ever +646
#stanowski #kanalzero
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej). #polityka
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej). #polityka
#xiaomi #mi5s #ibuygou
@Ibuygou: u was na str jest np w opisie
Fast charge:
Tak wygląda pudełko w środku, trochę inaczej zorganizowane, ale jakoś tak się to przyjemniej wyciąga XD
To małe po jednej stronie ma przegródkę na ładowarkę a z drugiej na kabel, i jeszcze na trzeciej ściance jest kluczyk do SIM (。◕‿‿◕。)
@lycamob: Każdy Mi5 przychodzi z Globalem, nie ma się co bać, jest polski oraz sklep Play :)
@Frezzek: przechodziłem przez to w Mi4, nie zwraca się na to uwagi po czasie, chyba że masz obok czarnego Mi5, to muszę przyznać - aż pieką oczyska
@radekrad: Niestety nie wiadomo jeszcze kiedy będzie czarna eSka 128. Zwykła piątka jest teraz w dobrych pieniądzach, chyba warto ją brać :)