Aktywne Wpisy

francopolo +1665
#mecz #reprezentacja
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.
źródło: 505614350_1124894452999308_7158031519119070687_n
Pobierz
francopolo +632
#mecz #reprezentacja
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów
źródło: d46f8c7ad3e61f6640fe549690e3222add795e38c3250dd1e4adcf73cdde4aaf,w400
Pobierz

Szykuję synowi tablet w prezencie - niech ma już z ustawionym WiFi i całą resztą, gotowy do użytku. Lark z win10, celowo zresztą, żeby poznał system. Utknęłam na zakładaniu konta użyszkodnika, klawiatury nijak nie mogę wywołać, stukam po ekranie, pukam po obrzeżach, ni huhu.
Poszukiwanie instrukcji obsługi typu pierwsze kroki bezskuteczne, jedynie upgrade z 8 na 10 biega po sieci.
Na stronie Larka też zero poradników. Zdesperowana dzwonię na pomoc techniczną, bo to pewnie jakiś prosty i oczywisty myk, którego w swoim nieogarstwie nie dostrzegam.
Odbiera kobieta. W tle piski, śmiechy, wrzawa ogólna, ledwo ją słyszę, ona mnie też niespecjalnie, w końcu klekocze klawiaturą i mówi - on chyba zepsuty jest. Ale ja skoczę do technicznych (WTF, to z kim ja rozmawiam?!) i oddzwonię.
Po kwadransie stwierdziłam, że co prawda nie mam klawiszy CTRL+ALT+DEL, ale mam przycisk on/off, szkoda nie zastosować podstawowego lekarstwa na problemy z windą. Klawiatura się znalazła, przebiłam się do menu głównego i jakoś poszło.
To było grubo ponad godzinę temu. Telefon nadal milczy. Nie, nie mam zastrzeżonego numeru.
Szanowna 'Pomocy techniczna' firmy LARK, kij wam w oko. Nie polecam.
#tablet #lark #zalesie