Wpis z mikrobloga

@BooB: Ja właśnie nie wiem czy za taką cenę dalej pchać się w androida czy już lepiej iPhone 6 kupić :P Podobno stabilny jak ten iPhone jest, ale wsparcie tylko 2 lata co dziwi. No i nie wiadomo czy się nie będzie sypac jak każdy android po 2 - 3 latach
@Nevertheless: no ja obecnie mam iphone 6s i trochę boję się go sprzedawać i wsiadać do pociągu android, ale patrząc po reckach ten pixel radzi sobie ze wszystkim całkiem nieźle :) Szkoda ze nie ma rat payu 0% i tego telefonu na allegro od dobrego jakiegoś sprzedawcy, wtedy mógłbym sobie go pobrać :)
@BooB: Ile czasu masz iphone'a? Wielki fan androida here, ale już mnie #!$%@? że po 2 - 3 latach telefon się sypie. Gadałem ze znajomym to mówił, że nawet jak kupił tam Xiaomi Redmi Note 3 czy jakiegoś tam to i tak jest ta ścinka pół sekundowa a w iphonie po prostu tego nie ma i jest to odczuwalne. Jeżeli iPhone 6 by mi starczył na 5 lat to byłbym w
@Nevertheless: iphone 6s teraz mam od roku, ale wcześniej miałem sporo androidów - zaczynałem od galaxy s1, nexus 4, potem 5, HTC m8, galaxy s6. Przez miesiąc jak miałem iphone 6s miałem do testów nexusa 5x (strasznie słabo wypadł na tle iphone). Generalnie lubię się grzebać w romach, lubie sobie coś tam zflashować, i za tym bardzo tęsknie majac iphone'a :) Ale z drugiej strony iphone jest stabilny jak skała, żadne
@BooB:

Dlatego zależy czego od telefonu chcesz, jeśli stabilności i płynności w działaniu to jak najbardziej polecam iPhone, jeśli chcesz czasem sobie zmienić launcher, albo jakieś ikony pulpitu - pobawić się w modyfikacje - to tylko android :)

Moim zdaniem telefon powinien służyć głównie do tego, żeby płynnie i stabilnie działał. Ostatnio idąc na autobus włączam sobie jakdojade żeby ogarnąć gdzie się przesiąść i ch.. telefon cały pada. Nic nie reagował,
@Nevertheless: @BooB: jak tak obejrzałem porównania to w sumie w odpalaniu gier Pixel dostaje w dupę od iP, ogólna prędkość też w sumie jakoś szczególnie lepsza od 6P nie jest, latencja na dotyk ciut lepsza ale to nie raczej zasługa tego a szybszego odpalania animacji apki