Aktywne Wpisy
posuck +238
Jak ja nie lubię kawiarni, gdzie zwracają się do mnie per "ty". Wchodzę, mówię na starcie "dzień dobry" do osoby za lady, a ona do mnie "cześć, co dla Ciebie?".
Staram się kontynuować rozmowę w bardziej poważnym tonie, "poproszę o americano z mlekiem", lecz w odpowiedzi słyszę "chcesz z mlekiem roślinnym?".
Nosz kur xD Nie jesteśmy znajomymi, nie znam cię, przestań się do mnie tak odzywać jakbyśmy byli ziomeczkami xD
Może zachowuję
Staram się kontynuować rozmowę w bardziej poważnym tonie, "poproszę o americano z mlekiem", lecz w odpowiedzi słyszę "chcesz z mlekiem roślinnym?".
Nosz kur xD Nie jesteśmy znajomymi, nie znam cię, przestań się do mnie tak odzywać jakbyśmy byli ziomeczkami xD
Może zachowuję
krzyvvy_ +242
Cześć Mirki!
Nigdy nie sądziłem że będę tutaj pisać o pomoc jednak sytuacja tego wymaga i szukamy wszędzie pomocy. Wielokrotnie widziałem jakie potraficie zdziałać cuda dlatego też bardzo na was liczę. 6-miesięczna córka mojego najbliższego przyjaciela musi zmierzyć się z okrutnym przeciwnikiem – potworem, jakim jest mięsak. Niestety lekarze w Polsce nie podejmują już żadnych kroków w kierunku usunięcia/zniwelowania nowotworu. Szukamy pomocy za granicą, naszą nadzieją jest leczenie w klinice w Niemczech,
Nigdy nie sądziłem że będę tutaj pisać o pomoc jednak sytuacja tego wymaga i szukamy wszędzie pomocy. Wielokrotnie widziałem jakie potraficie zdziałać cuda dlatego też bardzo na was liczę. 6-miesięczna córka mojego najbliższego przyjaciela musi zmierzyć się z okrutnym przeciwnikiem – potworem, jakim jest mięsak. Niestety lekarze w Polsce nie podejmują już żadnych kroków w kierunku usunięcia/zniwelowania nowotworu. Szukamy pomocy za granicą, naszą nadzieją jest leczenie w klinice w Niemczech,
#hosting #vps
Chyba że pod serwery gier, bo tam opóźnienie się liczy.
- pod SEO (polskie klasy adresowe),
- pod pingi (gry),
- pod umowę powierzenia przetwarzania danych osobowych na piśmie (GIODO),
- żeby mieć polski BOK (dla niektórych to dodatkowa korzyść)
Ze swojej strony polecam ofertę VPS w Hekko.pl - https://www.hekko.pl/serwery_vps.html. Dodatkowo można skorzystać z kodu rabatowego (to nie jest mój reflink, żeby było jasne) - VPS89F48VV 10% rabatu w pierwszym cyklu rozliczeniowym.
Pracuję
Mając do dyspozycji dane z maszyny, z której korzystasz stale, można także monitorować Twoją aktywność, także wstecz.
Ktoś inny może zostawić tam informacje, za którą funkcyjni reżimu mogą obarczyć odpowiedzialnością Ciebie.
Były przypadki zamykania w Polsce stron przez fukncyjnych reżimu na telefon do dostawcy usługi.
@artur-pajkert:
Przepisy przewidują, że administrator danych osobowych nie musi robić wszystkiego samodzielnie i przewidziały instytucję tzw. procesora danych - w tym wypadku procesorem jest dostawca hostingu.
Firma hostingowa na przetwarza Twoich danych, podobnie jak nie przetwarza ich przechowalnia bagażu na dworcu, gdzie zostawiłeś plecak ze szkolną legitymacją.
Przestępcami są ci, którzy nachodzą Twój biznes i każdą Ci płacić bo coś tam albo zbierać czy wydać dane na kogoś, bo kolega funkcyjnego z ABW też ma taką firmę i chciałby się dowiedzieć, jak Ty