Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +94
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1159
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Wiem, że trochę #slowpoke ale dawno nie grałem i ostatnio jak odpaliłem OW, to po wygranym meczu jeden z przeciwników złapał ostre zapalenie pośladków i coś tam zaczął wypisywać, ale niektóre teksty podmieniało mu na coś w stylu "mamo jeszcze 5 minut" albo "staram się być milszym człowiekiem, ale mi nie wychodzi" :D Przyznam, że jest to genialne. Pytanie tylko, czy to wyświetla się wszystkim, czy tylko mi bo mam ustawiony jakiś filtr, który można wyłączyć? Bo jeśli wszystkim i nie ma możliwości wyłączenia, to jest to najlepszy trolling jaki kiedykolwiek widziałem w grach i chylę czoła przed Blizzardem :D