Wpis z mikrobloga

• 0
@Romp3K zależy jakim wiertłem. Sds nie polecam bo to futerko na wiertła walcowe.
To ogólnie najwyższa półka sprzętowa i wcale taka lekka nie jest na jaką wygląda.
@ciamak7 Nic nie uziemiam po prostu robiłem nowy otwór na kabel zasilający fazpwy do kolejnego obwodu.
  • Odpowiedz
  • 0
@soadfan Ja ogólnie jestem bardzo pedantyczny względem narzędzi i u mnie każde narzędzie ma swoje odpowiednie przeznaczenie. Dlatego mogę powiedzieć, że sprzęt jest szanowany i tak wygląda jak na zdjęciach.
  • Odpowiedz
Takie coś się tam dzieje :)

@programersky: Nic specjalnego :P :)

Ja ogólnie jestem bardzo pedantyczny względem narzędzi i u mnie każde narzędzie ma swoje odpowiednie przeznaczenie. Dlatego mogę powiedzieć, że sprzęt jest szanowany i tak wygląda jak na zdjęciach.

Ja o narzędzia też dbam, dlatego zamierzam kupić sobie młotowiertakę Makity na baterię.
  • Odpowiedz
  • 0
@Zieluu Sprzęt tak samo idealny do ciężkich robót jak DeWalt. Obie firmy godne polecenia. DeWalt troszkę pozamiatał w tym roku towarzystwo seria FlexVolt.. Ciężko to innym bedzie przebjc
  • Odpowiedz
@programersky: w firmie mamy tylko jednego DeWalta od kilku lat, sprawdza się dość dobrze. W Sumie kompatybilność baterii już jest w każdej poważniejszej marce, jednak Festool u mnie na pierwszym miejscu :D
  • Odpowiedz