Pamiętam, jak za dzieciaka siedziałem na wykopie, to prawica to byli zawsze "ci dobrzy". Tzn. liberałowie, chcieli dać ludziom wolność, żeby każdy mógł robić co chce bez państwa wtrącającego się, dopóki się komuś nie szkodzi.
A teraz? Wszystko się pokręciło, wielcy prawacy wykopowi najchętniej zakazaliby wszystkiego co im nie pasuje do światopoglądu a wolność to tylko tam gdzie im się podoba, bo jak ktoś jest homoseksualistą, pochodzi z poza Polski, albo nie wiem, został zgwałcony to niech w--------a xD No nie tak chyba działa liberalizm xDDD A najlepsze jak o podstawowe prawa ludzi walczą ci znienawidzeni lewacy którzy przecież chcą wszystko regulować i zakazywać xD Kiedy to się tak porobiło :D
Zaczęło się tak robić chyba przy ostatnich wyborach prezydenckich. Braun, Kowalski, Kukiz i Dudeł zaczęli być popularni, a Korwin zaczął tracić na popularności. No i tak to wyszło.
A teraz? Wszystko się pokręciło, wielcy prawacy wykopowi najchętniej zakazaliby wszystkiego co im nie pasuje do światopoglądu a wolność to tylko tam gdzie im się podoba, bo jak ktoś jest homoseksualistą, pochodzi z poza Polski, albo nie wiem, został zgwałcony to niech w--------a xD
No nie tak chyba działa liberalizm xDDD
A najlepsze jak o podstawowe prawa ludzi walczą ci znienawidzeni lewacy którzy przecież chcą wszystko regulować i zakazywać xD
Kiedy to się tak porobiło :D